29 / 04 / 2024

Suya bir kez daha  zam geldi! Damacananın fiyatı uçuşa geçti; Tam 30 TL birden yükseldi

Suya bir kez daha  zam geldi! Damacananın fiyatı uçuşa geçti; Tam 30 TL birden yükseldi

Damaca su fiyatları artmaya devam ediyor. Son olarak Hamidiye Su da zamlandı. Cam damacananın fiyatı 30 TL birden yükseldi. İşte detaylar...



Akaryakıt fiyatları durmak bilmiyor. Artan akaryakıt maliyetleri karşısında birçok sektörde fiyatlar artmaya devam ediyor. Damaca su fiyatları da son dönemde oldukça zamlandı. Son olarak  Hamidiye Su'ya zam geldi.  Bu gelişme, vatandaşları su kullanımı konusunda endişeye sevk ediyor.

Hamidiye Damacana su fiyatları, son bir ay içinde yapılan zamla birlikte 47 TL'den 59 TL'ye yükseldi. Bu yüzde 25'lik artış, ekonomik zorluklarla mücadele eden tüketicileri etkilemeye devam ediyor.

Ancak, Hamidiye Su'nun zam haberinin ardından daha büyük bir sürpriz yaşandı. Cam damacana fiyatları da bu süreçte oldukça ciddi bir artış gösterdi. 59 TL'den satılan cam damacana şimdi 89 TL'ye yükseldi. Bu da yaklaşık yüzde 51'lik bir fiyat artışı anlamına geliyor. Su ihtiyacını cam damacanadan karşılayan vatandaşlar, bu durum karşısında büyük bir şok yaşadı.

Fiyat artışlarına dair yapılan açıklamalarda, akaryakıt fiyatlarındaki artışların etkili olduğu belirtiliyor. Son dönemde üst üste gelen benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yapılan zamlar pek çok sektörü doğrudan etkiledi. Sipariş üzerine evlere kadar bırakılan damacana su fiyatları da akaryakıt maliyetlerinin artması üzerine zamlandı.

DAMACANA SUYUN FİYATI 12 LİRA ARTTI

Hamidiye Damacana su 47 TL’den 59 TL’ye yükseldi. 

CAM DAMACANA 3O LİRA ZAMLANDI

Hamidiye Cam damacana fiyatı ise 59 TL’den 89 TL’ye çıktı. 

ERİKLİ SU'YA DA ZAM GELMİŞTİ

Erikli Su'nun 19 litrelik damacana fiyatlarına da birkaç gün önce  zam gelmişti. Daha önce 58 TL'den satılan 19 litrelik damacanaların yeni fiyatı 72 TL olarak açıklanmıştı. Bu ani fiyat artışı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırmış ve tüketicilerin tepkisini çekmişti.

BAŞKA ZAMLAR DA GELEBİLİR

Diğer su markalarının da benzer şekilde fiyat artışlarına gitme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor. Çünkü, akaryakıt fiyatlarının artması damacana suları evlere kadar getiren su markaları için de büyük bir maliyet artışı anlamına geliyor.

Bir zam haberi daha; Damacana su fiyatları değişti! İşte 19 litrelik damacanın yeni fiyatı

Milyonları ilgilendiriyor! Zamlardan o da nasibini aldı! PTT'ye gidenler gördükleri tabloya şaştı kaldı!

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Altınla yarışıyor! Simit fiyatları bir kez daha zamlandı! İşte simidin yeni fiyatı

 


Geri Dön