01 / 10 / 2024

Süzer Holding çevreye duyarlı otel projesini devreye sokuyor!

Süzer Holding çevreye duyarlı otel projesini devreye sokuyor!

Süzer Grubu 2008 yılında yeniden yapılanma çalışmalarına başladı. 2010 yılında ise gayrimenkul, gıda perakendeciliği, finans ve enerji sektörlerini esas iş alanları olarak belirledi...




 Süzer Grubu 2008 yılında yeniden yapılanma çalışmalarına başladı. 2010 yılında ise gayrimenkul, gıda perakendeciliği, finans ve enerji sektörlerini esas iş alanları olarak belirledi. Süzer yönetimi şu dönemde ilginç bir stratejiyi etap etap uygulamaya sokmaya hazırlanıyor.

Çevreye duyarlı işletme modelini tüm iş akışlarında devreye almak için çalışma yürütüyor. İlk etapta doğaya maksimum saygı gösteren 'yeşil dükkan' konseptini uygulayacaklarını söylüyor Süzer Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Süzer.

"Şu anda 52 KFC, 39 Pizza Hut dükkanımız, iki tane de Pizza Hut'ın eylere servis restoranımız var. Yıl sonuna kadar 8 dükkan daha açacağız. 2011'de açacağımız dükkanları hepsi çevreci olacak" diyen Süzer, halen faaliyette olan restoran restoran işletmelerini de yavaş yavaş çevreci anlayışla dizayn edeceklerini belirtiyor.

Gayrimenkul sektöründe de çevreci konseptin oturacağına inandığını belirten Süzer, "Önümüzdeki 3 - 5 yıl içinde olmaz belki ama çevrecilik gayrimenkul sektöründe zamanla oturacak. Çevre ile uyumlu sertifikasyonlar var yurtdışında. Bu artık bir yaşam tarzı olacak. Bir bina yaparken bu sertifikayı almak zorunda olacaksınız. Biz bu konuda çok aktif olacağız" diyor.

Avrupa Yakası'nda sahile yakın konumda bulunan arazilerinde ise 'yeşil otel' konseptinde bir otel yapımı da yapacaklarım söyleyen Süzer, şu an izin işlemleriyle uğraştıklarını ifade ediyor.
Ekonomist


Geri Dön