06 / 05 / 2024

Suzuki Jimny'nin fiyatları yenilendi! Haziran fiyatlarını kaçırmayın! İşte 10 Haziran 2022 Jimny fiyat listesi...

Suzuki Jimny'nin fiyatları yenilendi! Haziran fiyatlarını kaçırmayın! İşte 10 Haziran 2022 Jimny fiyat listesi...

Otomobillerinde kullandığı akıllı hibrit teknolojisi ile beğeni toplayan Suzuki, Jimny modelininin fiyatlarını güncelledi! Peki, Suzuki Jimny ne kadar? İşte 10 Haziran 2022 Suzuki Jimny fiyat listesi....



Otomobillerinde kullandığı akıllı hibrit teknolojisi ile beğeni toplayan Suzuki, Jimny modelininin fiyatlarını güncelledi.

Suzuki Jimny, ALLGRIP PRO 4X4 Sürüş Sistemi, çift renkli gövde seçeneği, 9 inç multimedya sistemi, Apple Carplay ve Android Auto teknolojisi ile öne çıkıyor. Suzuki Jimny, ikonik görünüşü haricinde dışında 4x4 teknolojisi ile sürücülerin ilgisini kazanıyor.

Suzuki Jimny fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Suzuki Jimny! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...Suzuki Jimny; engebeli arazide, sürücünün yol hakimiyetini ve görüş alanını yükseltmek için kare ve düz şekilde tasarlandı. Sürüş esnasında dikkatinizi dağıtacak her şeyden uzak durmak için Suzuki Jimny'nin iç tasarımı siyah ve sade biçimde tasarlandı. 

Suzuki Jimny, 9 İnç Multimedya sistemi, hem Apple Carplay'i hem de Android Auto'yu destekliyor. Jimny'de ileri tespit kamerası, lazer sensörü ve trafikte bazı şerit çizgileri algılamasına yarayan monoküler kamera sistemi bulunuyor.

Suzuki Jimny fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Suzuki Jimny! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...Değişken Zamanlı 4x4 (ALLGRIP PRO) sürüş sistemi ile her yol koşuluna ayak uydurabilen Suzuki Jimny, kör nokta uyarı sistemi, adaptif nokta uyarı sistemi, ön-arka park sensörleri ve çift sensörlü fren dayanak desteğine sahiptir.

Peki, Suzuki Jimny ne kadar? İşte 10 Haziran 2022 Suzuki Jimny fiyat listesi....


Geri Dön