28 / 04 / 2024

Symbol Kocaeli 11 Haziran da açılıyor!

Symbol Kocaeli 11 Haziran da açılıyor!

Yaklaşık 600 milyon dolar maliyetle projelendirilen Symbol AVM, 11 Haziran'da kapılarını açıyor. Dünyaca ünlü markaların yer alacağı Symbol bünyesine son olarak Decathlon da katılmıştı.



Yaklaşık 600 milyon dolar maliyetle projelendirilen Symbol AVM, 11 Haziran'da kapılarını açıyor. Dünyaca ünlü markaların yer alacağı Symbol bünyesine son olarak Decathlon da katılmıştı. Avrupa'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da kapılarını açacak. Yerli yabancı birçok Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, Decathlon'u da AVM bünyesine almaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 



HEYECANIMIZ BÜYÜK

Başta Kocaeli ve Doğu Marmara olmak üzere adına uygun gerçekten sembol olacak bir projenin kapılarını açmaya çok az bir süre kaldığını belirten Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, spor mağazacılığı konusunda dünyanın en önemli markasını Symbol ailesinde görmekten büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını söyledi. 


DEV PROJE 

Kavanlar İnşaat tarafından 600 milyon dolarlık yatırımla projelendirilen Symbol AVM, yaklaşık 200 bin metrekarelik bir alana sahip. Yerli ve yabancı birçok markanın büyük ilgi gösterdiği Symbol AVM'de, ayrıca VM. Medicalpark Hastanesi, Hampton By Hilton Oteli, Eğlence ve Kongre Merkezi bulunacak. 


Kocaeli 


Geri Dön