19 / 05 / 2024

Tahminleri bir bir çıkan analist, Bitcoin’in sıradaki seviyesini açıkladı!

Tahminleri bir bir çıkan analist, Bitcoin’in sıradaki seviyesini açıkladı!

Bir kripto stratejisti, Bitcoin (BTC)’yi uzun vadeli direncine gönderebilecek potansiyel bir ralli öngördüğünü duyurdu! İşte detaylar...



Bu kripto stratejisti, şimdi Bitcoin'i uzun vadeli çapraz direncine gönderecek potansiyel bir ralli öngördüğünü açıkladı! Dave the Wave takma adlı analist, Bitcoin’in yükselen bir kanalda işlem gördüğünü belirtti. Analist, potansiyel olarak hedefine kısa vadeli bir ralli için hazırlandığını söyledi. Analist, şu ifadeyi kullanıyor:

"Bitcoin daha kısa vadeli görünüm."

Kriptokoincom'dan Vural Erkan'ın haberine göre; Kripto stratejisti, 39,547 dolarlık hedefin “spekülatif” ve yalnızca kanal tuttuğu sürece geçerli olduğunun altını çizdi. Dave the Wave temkinli olmayı sürdürüyor. Bitcoin’in 2017 döngüsünün en yüksek seviyesi olan 20 bin doları tekrar ziyaret edeceğine inanan traderların, risk yönetimi hakkında düşünmeye başlamaları gerektiğini de vurguladı. Bunun için Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek seviyesinden düştüğünü göz önünde bulundurmalarını istiyor. Analist, şunları söylüyor:

"Geçen yıl hiç kimse Bi̇tcoi̇n fiyatının önceki̇ alt seviyesine düşeceği̇ni̇ düşünmedi̇. Ve yi̇ne de şi̇mdi̇ boru sesleri̇ çok. Mümkün mü? Elbette, ancak insanların, yeni̇lenen ri̇ski̇ yukarı yönde, ri̇skle olumsuz yönde dengelemesi̇ gereki̇yor. Son teslimiyetten bu yana ayı eği̇li̇mi̇ gösteren veya en i̇yi̇ ihtimalle tarafsız olan ‘bir zamanlar hi̇per-boğalardı’ şi̇mdi̇ daha fazla yükselişe geçmeme şaşırdım."

Tahminleri bir bir çıkan analist, Bitcoin’in sıradaki seviyesini açıkladı!

BTC AYI PİYASASININ SONU VAR MI?

Kripto stratejisti ayrıca, ayı piyasasının dibinin halihazırda var olma ihtimalini de açıkladı! Analist, açıklmasında şu ifadelere yer verdi:

"Ayni şeki̇lde, düşük zaten görülmüş olabilir. En kısa vadeli̇ oynaklık her zaman neredeyse rastgele olarak tahmin edi̇lmesi̇ en zor olanıdır. Tekni̇k analizde en fazla güveni̇li̇rli̇ği̇ sağlayan, aylık grafiğe göre daha uzun vadeli̇ göstergelerdir."

Altın kahini açıkladı! Gram altında direnç seviyesi kırıldı, rekora koşuyor! İşte o seviye...

Kripto paralarda son durum! Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler ne kadar oldu?

Euronun hızına kimse yetişemiyor! Son dakika euro kuru 8 Haziran 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön