06 / 05 / 2024

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Dolar, Eylül'de bu rakamı görecek! İşte duyanı şok eden o rakam! 

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Dolar, Eylül'de bu rakamı görecek! İşte duyanı şok eden o rakam! 

Dolar ve euro cephesinde piyasalarda bomba etkisi yaratan bir son dakika gelişmesi gerçekleşti. Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı. İşte tüm merak edilenler ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in çarpıcı dolar açıklaması...



Piyasalar bayram tatiline girerken doların gidişatı, yükselip yükselmeyeceği ve dolar/TL'nin ne olacağı merak edilir oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Eylül'de yeni atakların yaşanacağını vurgularken, doların ulaşacağı seviyeyi de açıkladı. 

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Dolar, Eylül de bu rakamı görecek! İşte duyanı şok eden o rakam! 

Doların diğer para birimleri karşısındaki değer artışıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, Türkiye'de yaşanan enflasyon karşısında korumasız olduğuna dikkat çekti. 

Dolar almak isteyenler için 17 seviyelerin alım için doğru olmadığına vurgu yapan İslam Memiş, 20 liranın üstünde bir dolarla karşılaşılacağını belirtti. 

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Dolar, Eylül de bu rakamı görecek! İşte duyanı şok eden o rakam!  

Doların yatırım aracı olmadığının altını çizen İslam Meiş, "Küresel dünyada doların değer artış süreci var. Türkiye'de yüzde 80'e yakın enflasyon var. Rezervler azalmaya devam ediyor. Doların rezerv para olmadığını ifade ettim" ifadelerini kullanarak, enflasyona karşı doların korumayacağını aktardı. 17-18 TL aralığından dolar alınmayacağının altını çizen Memiş, "Bu 19, 20, 21 lira olmayacağı anlamına gelmiyor. Dolar eylül itibarıyla yeni ataklar gerçekleştirebilir hatta 20 liranın üzerini görebilir" şeklinde konuştu. 

Dolar 6 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi!

Euro'da neler oluyor? Euro ve dolar eşitlendi! 1 Euro kaç lira oldu? İşte 12 Temmuz 2022 Euro kuru...

Son dakika dolar kaç TL oldu? 1 dolar ne kadar?  Dolar düştü mü? İşte 12 Temmuz 2022 dolar kuru..

1 gram bile altını olanlar hemen baksın! Altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi? Güncel altın fiyatları 12 Temmuz 2022!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön