04 / 05 / 2024

Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin'in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin'in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

Bitcoin ve altcoin piyasasına yönelik tahminlerinin bir bir tutması ile tanınan trader Peter Brandt, yeni tahminlerini aktardı.Brandt, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin için sıradakileri açıkladı! İşte detaylar...



Tecrübeli trader kısa süre önce ikinci en büyük kripto para birimi hakkında yorum yaptı. Ethereum’un (ETH)  bin 265 doların altına düşebileceğini tahmin etti. Değişik bir biçimde , ikinci en iyi kripto varlığının Brandt tarafından tahmin edilen seviyelerin etrafında dolaşmaya başlaması bir haftayı bile bulmadı. ETH fiyatı, Ethereum “Zorluk Bombası” gecikmelerinin haberlerinin ardından acı çekiyor.

 Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

BITCOIN ÇÖKÜYOR!

Kriptokoincom'dan Aslı Güler'in haberine göre; Bitcoin Aralık 2020’den bu yana ilk kez 25 bin doların altına indi. Beklendiği üzere, altcoin’ler de çift haneli kayıplarla daha fazla acı çekmeyi sürdürüyor. Durum böyle olunca da tasfiyeler yine yarım milyara ulaştı. BTC geçtiğimiz hafta 32 bin doları barajını aşmak için çabalıyordu. Şu anda, o seviyenin 7 bin dolar kadar altında işlem görüyor. BTC 32 bin dolarda başarısız oldu. Cuma gününe kadar kaldığı 30 bin dolarlık tanıdık bir zemine döndü. En son ABD enflasyon rakamları kripto parayı bin dolar ile aşağı yöne itti, fakat en kötüsü henüz gelmedi.

 Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

Hafta sonu boyunca Bitcoin birkaç bin dolar daha indi. Fakat  son 24 saat daha da fazla değer kaybı görülmekte. Bugün erken saatlerde, Bitcoin 18 ay içinde ilk kez 25 bin doların altına indi. Ethereum aynı zamanda en büyük kaybedenlerden biri oldu.

Kripto para piyasasında rüzgar ters esti! Celcius'un ardından Binance, Bitcoin çekimlerini askıya aldı!

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

Kripto paraların değeri eriyor! 1.5 yıl sonra ilk kez görüldü! Yatırımcılara şok!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön