29 / 04 / 2024

Tam bir yıl erken tamamlanan KİPTAŞ Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi! 

Tam bir yıl erken tamamlanan KİPTAŞ Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi. Söz konusu proje tam 1 yıl erken tamamlandı.



Verilen bilgilere göre, İstanbul Zeytinburnu'nda yer alan KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında noter huzurunda yapılan çekilişle 321 konut ve 22 bağımsız birim sahibini bulmuştu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt geçtiğimiz aylarda Aydınlık Evler Tuzla projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu projeyi hak sahiplerine teslim etmek için özveri ile çalıştıklarını kaydederek, her aşamasında büyük bir emek olan projenin daire belirleme kurasını Ocak 2023'te gerçekleştirileceğini ve teslim takvimini açıklayacaklarını duyurmuştu.

Tam bir yıl erken tamamlanan KİPTAŞ Aydınlık Evler in daire belirleme kuraları çekildi! 

Tam 170 milyon TL'lik yatırım bedeliyle dikkat çeken KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 

Düşük taksit tutarlarıyla dikkat çeken KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde 88 metrekarelik 210 adet 2 oda 1 salon kapalı mutfak konut, 79 metrekarelik 40 adet 2 oda 1 salon açık mutfak konut, 104 metrekarelik 71 adet 3 oda 1 salon konut yer alıyor. Yine verilen bilgiye göre, Aydınlık Evler Tuzla projesinde yüzde 40 engelli vatandaşlara, şehit ve gazi yakınlarına ve sağlık çalışanlarına da bazı ayrıcalıklar tanınmıştı.

Taksit tutarlarının 3 bin 400 Türk Lirası'ndan başladığı Aydınlık Evler projesinde yer alan konutlar için 120 ay vade imkanı sağlanmıştı. 21 blok şeklinde hayata geçirilen Aydınlık Evler'de konutların dışında 21 dükkan ve 1 kreşe de yer verildi.

Web: http://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

KİPTAŞ 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı! Dev projenin temeli Şubat'ta atılacak!

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi! Tam 8 bin 500 TL kira yardımı verecek! Hemen bakın!


Geri Dön