10 / 05 / 2024

Tam tamına 1.250 bekçi alımı için son başvuru tarihi bugün! Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı aman kaçırmayın!

Tam tamına 1.250 bekçi alımı için son başvuru tarihi bugün! Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı aman kaçırmayın!

Tam tamına 1.250 bekçi alımı için son başvuru tarihi bugün... Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı aman kaçırmayın...



Merakla beklenen bekçi alımı 2023 ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, geçtiğimiz haftalardaki Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanında bazı detaylar da yer aldı. 18 Ocak 2023 tarihi ile başlayan başvurular bugün itibarıyla sona erecek. Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, söz konusu başvurular için "www.pa.edu.tr" adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yapılarak ön başvurular da gerçekleştiriliyor.

Bekçi olmak isteyenlerin merakla beklediği Ocak-Şubat 2023 yılı bekçi alımları ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, merakla beklenen bekçi alımları için başvurularını yapacak olan adayların beden kitle indeksinin 18 ile 27 arasında olması, en az 167 santimetre boyunda olması, en az lise ve dengi okul mezunu olması gibi bazı şartlar da aranıyor.

<resim4>

Verilen bilgiye göre, 2023 yılı bekçi alımı şartları arasında resmi olarak belirtilen ön başvuru tarihinin son gün olarak duyurulan 3 Şubat 2023 tarihi itibarıyla askerliğini yapmış olması,  başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye ya da siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye bulunmaması, 31 yaşından gün almamış olması gibi şartlar aranıyor. Ayrıca bu şartlar dışında da başvuru yaptığı kent sınırları içinde ön başvuruların son günü itibarıyla son 1 sene veya daha fazla zamandır ikamet ediyor olması şartı da aranıyor. 

Yine verilen bilgiye göre söz konusu bekçi alımları 2023 kapsamında aranan nitelikler ve diğer başvuru şartları ile il kontenjanlarına ilişkin tüm detaylı bilgiye "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ulaşılabiliyor. 

Aile Bakanlığından son dakika Şubat 2023 müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe tam 4 bin 336 TL yatırıldı! Sakın kaçırmayın

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerine ikramiye müjdesi! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler bir yaşına daha girdi

Bu bankalarda adeta 7 şiddetinde deprem! İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank bir bir açıkladı, görenin resmen dünyası yıkıldı


Geri Dön