12 / 05 / 2024

Tapu Kadastro personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Tapu ve Kadastro 2022 personel alımı başvuru şartları neler?

Tapu Kadastro personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Tapu ve Kadastro 2022 personel alımı başvuru şartları neler?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere toplam 426 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı şartları neler? İşte tüm ayrıntılar...



Tapu Kadastro personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Tapu ve Kadastro 2022 personel alımı başvuru şartları neler?

Söz konusu başvurular kargo, posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Adayların KPSS puanı, mezun olduğu bölüm, adli sicil kaydı, eğitimi, askerlik ve kimliğine dair bilgiler başvuru esnasında e-Devlet üzerinden ilgili kurumların web servisleri üzerinden temin ederek başvurular alınacağından adaylardan bu aşamada belge alınmayacak. Başvuracak adayların bilgilerinde hata mevcut ise başvuru yapmadan önce ilgili kurumlardan istenilen güncellemeleri yapacak. 

TAPU KADASTRO PERSONEL ALIMI 2022

Atanmaya hak kazanan adayların ibraz edecekleri belgeler ayrıca yayımlanacak. Yurt içinde veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olup, bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adaylar denklik gösterir belgelerini jpeg ya da pdf formatında sisteme yükleyecek.

Erkek adaylardan askerlik bilgilerinde hata bulunanlar herhangi bir askerlik şubesinden askerlik bilgilerini düzelttirdikten sonra başvuru gerçekleştirebilecek.

Adaylar başvuru değerlendirme sonuçları ile yerleştirme süreci ve sonuç bilgilerini Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformundan takip edebilecek, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

Adayların işlem süreci ve gelinen aşamalara yönelik Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün internet sayfası üzerinden (www.kgm.gov.tr) yayımlanan duyuruları takip etmesi gerekiyor.

TAPU KADASTRO PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Adayların mezun oldukları ön lisans programlarına eşleşen pozisyonlara başvuru yapmaları gerekiyor. Farklı bölüm mezunlarının başvuruları geçersiz olacak. Bu kapsamda ön lisans mezunları 2022 senesi KPSS B Grubu P93 puan türünden 70 puan ve üzeri aldıkları takdirde açılan ilana başvuru gerçekleştirebilecek.

Sözleşmeli teknikerler, Tapu Müdürlükleri veya Kadastro Müdürlüklerinde görev alacaklar. Sözleşmeli tekniker kadrosuna Harita, Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu mezunları, Harita Kadastro, Harita ve Kadastro, Tapu ve Kadastro bölümlerini bitirenler, Harita ve Maden Ölçme ile Harita Teknikerliğinden mezun olanlar başvuru yapabilecek.

Büro personeli kadrosuna ise Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi ve Emlak ile Emlak Yönetimi, ve Pazarlama bölümlerinden mezun olan adaylar müracaat edebilecek.

Tarım Kredi'de çılgın indirim! Ayçiçek yağı, şeker, çay, tavuk et fiyatları dibi gördü! 17 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM'in aktüel ürünler kataloğu satışa çıkıyor! PS4 oyun kolu, android TV, ankastre set! BİM 18 Kasım 2022 fiyat listesi

e-Devlet'ten başvurana 1250 TL verilecek! Aile Destek Programı kasım ayı ödemeleri o tarihte hesaplara yatacak!


Geri Dön