14 / 05 / 2024

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...



TAPU MÜDÜRLÜĞÜNDEN RANDEVU ALMA YÖNTEMLERİ

Tapudan randevu almanın birden fazla yolu bulunuyor. Bunlardan ilki tapu randevusunu Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin internet sitesinden almak. Diğer bir yöntem ise alo 181 hattını arayarak randevu almak. Ayrıca E-devlet'ten de tapu randevusu almak mümkün. Bunun için de Tapu ve Kadastro müdürlüğü çevrimiçi randevu alma sitesinde girmek ve randevu al kısmına basmak gerekir. Kimlik doğrulama ekranına gerekli bilgiler girilir ve işlemin yapılacağı müdürlük seçilir.

Gerçekleştirilmek istenen işlem seçilir ve uygun bir tarihe de randevu alınır. Söz konusu randevu işlemini tamamlamadan önce tüm bilgileri kontrol etmek ve emin olduktan sonra randevu onayı gerçekleştirmek gerekli. Söz konusu bu işlemlerin baştan sonra tamamlanması için site tarafından kişilere yarım saatlik bir süre vardır. 30 dakika içerisinde söz konusu bu işlemin tamamlanması ve randevunun oluşturulması gerekir.


Geri Dön