06 / 05 / 2024

Tapu sahipleri dikkat! Bu tarihleri sakın kaçırmayın! 

Tapu sahipleri dikkat! Bu tarihleri sakın kaçırmayın! 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri ne zaman yapılacak? Tapu sahipleri dikkat... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...



Peki, milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri ne zaman yapılacak? Tapu sahipleri dikkat... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Hürriyet'te yer alan habere göre, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergileri, bir yılda iki eşit taksit halinde ödeniyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emlak vergisi ödemelerinin ilk taksiti mart, nisan ve mayıs aylarında, ikincisi taksiti ise Kasım ayında ödeniyor. 

Tapu sahipleri dikkat! Bu tarihleri sakın kaçırmayın! 

BELEDİYELER TARAFINDAN TAHSİL EDİYOR

Yine verilen detaylara göre, her sene düzenli olarak belediyeler tarafından tahsil edilen emlak vergisi, tek seferde ödenebileceği gibi iki taksite de bölünüyor. Söz konusu ödemeler yapılırken, belediyelerden tahsis edilen beyanname dolduruluyor.

2023 EMLAK VERGİSİ ÖDEMELERİ

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri düzenli olarak belediyeler tarafından tahsil ediliyor. Tapu sahipleri tarafından ödenen emlak vergisi, tek seferde ödenebileceği gibi iki taksite de bölünebiliyor. 

Milyonlarca tapu sahibini çok yakından ilgilendiren ve ödenmediği durumlarda ceza da uygulanan emlak vergisinde ilk taksit ödemeleri mart, nisan ve mayıs aylarında; ikinci taksitlendirme ise kasım ayında yapılıyor. 

Tapu sahiplerine yeni yıl şoku! O masraflar resmen arttı! Hemen bakın!

Tapu sahipleri bu habere dikkat! Bu karar resmen ertelendi!

Tapu işlemleri için resmen son dakika kararı geldi! Milyonlarca tapu sahibi bu habere aman dikkat! Hemen bakın!

 


Geri Dön