19 / 05 / 2024

Tara Yapı ikinci mağazasını Bayraklı'da açtı!

Tara Yapı ikinci mağazasını Bayraklı'da açtı!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu'nun dünya markası olma yolunda ilerlediğini belirterek, "Kale Grubu açısından İzmir'deki önemli günlerimizden birini yaşıyoruz" dedi




Kale Grubu'nun Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, Kale markalarına ait ürünlerinin satılacağı Tara Yapı'nın Yenişehir'den sonraki ikinci mağazası Bayraklı'da açıldı. Açılışa katılan Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu'nun dünya markası olma yolunda ilerlediğini belirterek, "Kale Grubu açısından İzmir'deki önemli günlerimizden birini yaşıyoruz. Önemli bayilerimizden olan Tara Yapı'nın mağaza açılışını gerçekleştiriyoruz. 17 şirket ve 5 bin 600 çalışanıyla Avrupa'dan, Amerika'ya ve Afrika'ya kadar hizmet veriyoruz" dedi.


100 ülkede satılıyor

Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olarak, 100 ülkede 400'ü aşkın ihracat noktasında Kale markalı ürünlerin satıldığını vurgulayan Zeynep Bodur Okyay, "Dünyanın dört bir yanında büyümeye devam eden Kale Grubu olarak, ürün teşhirinde bir dizi modernizasyon çalışmaları gerçekleştirip yeni mağazacılık konseptiyle değişim başlattık. Bugün Kale Grubu bulunduğu topraklar olan Çanakkale'den çıktı. İstanbul, İzmir, Mersin, Mardin, Erzurum, Isparta, Yozgat gibi birçok ilimizde hizmet veriyor. Ayrıca Londra'da, İtalya ve Rusya'daki tesislerimizle Türkiye odaklı olmaktan çıkarak uluslararası şirket konumuna geçtik" dedi. 



250 dağıtım noktası

Türkiye'de 250 dağıtım noktası bulunan ve 2011 yılından itibaren ürün teşhirinde bir dizi değişim başlatan Kale Grubu'nun showroomlarında, seramik kaplama malzemeleri, yapı kimyasalları, seramik sağlık gereçleri, armatür, mutfak ve banyo mobilyaları, akrilik banyo küvetleri ve duş tekneleri, doğal taş, parke, çini ve cam mozaik gibi yapı ürünlerinin tamamı tek çatı altında sunuluyor.


Yeni Asır


Geri Dön