27 / 04 / 2024

Tarım Kredi Market fiyatlarında görülmemiş indirim! İşte 5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatı!

Tarım Kredi Market fiyatlarında görülmemiş indirim! İşte 5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatı!

5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatlarında yaşanan değişiklik vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu konuda Tarım Kredi Market sıvı yağ ve şeker fiyatları ile oynama yaptı. İşte yağ ve şeker fiyatları!



TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMİ DUYURDU!

Tarım Kredi Marketler resmen çıldırdı. 5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şekerde herkesin beklediği indirimi yapıldı. Son dönemlerde gelen peş peşe zamlar sonrasında vatandaşlar marketlerin indirimli ürünlerini takip etmeye başladı. Tarım Kredi Market diğer rakip marketlere karşısında sıvı yağ ve şeker fiyatlarında indirime gitti. 5 litre sıvı yağ ve toz şeker ürünleri indirimli olarak satılmaya başlandı.

Tarım kredi marketler indirimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Üstelik indirimin bugün başladığı belirtildi. 2 Ağustos tarihinde geçerli olan indirimler sıvı yağ ve toz şekeri de içerisinde barındırıyor.

YENİ FİYATLARI BELLİ OLDU!

2 Ağustos 2022 Tarım Kredi Market indirimin detayları resmen belli oldu. Bugünden itibaren 81 ildeki şubede 5 litre TMO Ayçiçek yağı 135 TL, 2 kg beyaz toz şeker ise 65,05 TL’den satılacağı duyuruldu.

TARIM KREDİ MARKET 2 AĞUSTOS 2022 İNDİRİMLERİNİ AÇIKLADI!

2 Ağustos 2022 Tarım Kredi Market hangi ürünlerde ne kadar indirim uyguladığını duyurdu. Bugün itibariyle Tarım Kredi de 5 litre TMO Ayçiçek yağı 135 TL, 2 kg beyaz toz şeker 65,05 TL fiyatı ile satılıyor. Sadece bu kadar değil Tarım Kredi marketleri de hemen hemen her üründe indirimli fiyat garantisini sizler için sunuyor. Tahıl ürünleri, Baklagiller, meyve sebze, un şeker yağ ürünleri indirimli fiyatlarla satışa çıkıyor.

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKET AYÇİÇEK YAĞI VE TOZ ŞEKER NE KADAR?

Tarım Kredi Market 2 Ağustos 2022 yağ ve şeker fiyatları şöyle; 5 lt TMO Ayçiçek Yağları 135 TL, 2 kg Safi Beyaz Toz Şeker 65.05 TL’den satışa sunuluyor.

Ağustos ayı kamu işçisi alım ilanları belli oldu! İşte KPSS şartsız kamu işçisi olma fırsatı!

THY duyurdu! THY indirimli bilet ne kadar? İşte THY’den ucuz bilet kampanyası!

Otomobil satışlarında beklenmedik gelişme! Kimse bunu beklemiyordu! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön