13 / 05 / 2024

Tarım Kredi Marketlerinde bayram indirimi! Çaydan pirince kadar kaçırılmayacak fiyatlar! O üründe 46,90 TL’ye düştü!

Tarım Kredi Marketlerinde bayram indirimi! Çaydan pirince kadar kaçırılmayacak fiyatlar! O üründe 46,90 TL’ye düştü!

Tarım Kredi Marketlerinde bayram indiriminin başladığı açıklandı. Temel gıda ürünlerinde birbirinden kaçırılmayacak fırsatlar! İşte detaylar!



Tarım Kredi Marketleri, Türkiye’de artan enflasyon ve hayat pahalılığının tam ortasında durarak vatandaşlara temel gıda ürünlerini indirimli fiyatlarla satışa çıkarıyor. Bu yüzden vatandaşlar da Ramazan Bayramı için yapacakları alışverişlerde uygun fiyatlı ürünleri araştırmaya başladı.

Ramazan Bayramı’nda ve bayram arifesinde Tarım Kredi Kooperatif Marketlerden yapılacak alışverişleri için vatandaşlara en uygun fiyatlı ürünleri araştırıyor. Baldo pirinçten çaya kadar pek çok farklı fiyat seçeneklerini bir arada sunuluyor.

TARIM KREDİ’DE FİYATI YALNIZCA 46,90 TL’YE DÜŞÜYOR!

Bayram Bereketi Kooperatif Market’te sloganı ile indirimlerini halka duyuran Tarım Kredi, 07 – 23 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak alışverişler için vatandaşların cebi zorlanmayacak.

Çaykur Altınbaş Siyah Çay markalı 500 g fiyatı yalnızca 46,90 TL’ye satılacak. Çay başta olmak üzere daha pek çok çeşitli temel ihtiyaç ürününde uygun fiyatlar ile satışa çıkacak. Uygun fiyatlardan yararlanarak bayram market alışverişlerini yapmak isteyen vatandaşlar için Tarım Kredi Marketlerden avantajlı indirim haftası olduğunu duyuruldu.

TARIM KREDİ İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

Çaykur Altınbaş Siyah Çay fiyatının yanı sıra 23 Nisan’a kadar daha pek çok farklı üründe Tarım Kredi Market indirimleri devam ediyor. Ramazan Bayramı alışverişlerini ucuza getirmek ve ihtiyaçlarını indirimli fiyatlar ile karşılamak isteyenler için cazip uygulanacak. Son dönemde marketlerde birçok üründe görülen yüksek fiyatlar sonrasında Tarım Kredi’den gelen indirim fırsatları ise dikkat çekiyor.

Tarım Kredi Kooperatif Market 7 ile 23 Nisan indirimli ürünler şu şekildedir;

Anadolu Baldo Pirinç 1 Kg – 35,90 TL’den satılıyor.

Anadolu Nohut 1 Kg – 29,50 TL’den satılıyor.

Aynes Beyaz Peynir Tam Yağlı 900 g – 84,50 TL’den satılıyor.

Aynes Kaşar Peyniri Tam Yağlı 700 g – 107,50 TL’den satılıyor.

Aynes Yoğurt Yarım Yağlı 2 Kg – 36,90 TL’den satılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön