17 / 05 / 2024

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Ramazan ayında son haftayı yaşarken bayramın yaklaşması marketlerin indirimli ürünlerine sıklık vermesine neden oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tuvalet kağıdına yaptığı indirimle vatandaşın ilgisini çekti ve müşterilerin akınına uğradı.



İNDİRİM İÇİN SAYILI GÜN!

Tarım Kredi Kooperatif market zincirlerinde yapılan indirim ile beraber indirimli ürünler market raflarındaki yerini aldı. Yapılan ilan  neticewsinde 11 Nisan 2023 tarihinden 23 Nisan 2023 tarihine kadar süreceği söylenen indirim tüketicilerin dikkatini çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aracılığı ile ifade edilen Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde kar amacı güdülmediği bilgisi paylaşılmıştı. Paylaşılan indirim listesinde ise tuvalet kağıtları büyük rağbet gördü.

Tarım Kredi nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

TUVALET KAĞIDINDA DEV İNDİRİM!

Tarım Kredi Kooperatif market zincirlerinde yapılan tuvalet kağıdı indirimleri dikkat çekti. Yapılan indirim ile beraber 3 Katlı Familia 40'lı tuvalet kağıdı sadece 144,90 TL bedelinde raflarda yerini alacak. Tuvalet kağıdında yapılan indirim ile beraber sosyal medya hesabında indirim listesini paylaşan Tarım Kredi Kooperatif marketleri ayrıntıları da paylaştı.

Garanti Bankası son noktayı koydu! Bu promosyon rakamları başka yerde yok!

AKBANK emeklilerin yüzünü güldürecek! Bu fiyatı duyanlar zil takıp oynayacak!

Uzmanlar tek tek açıkladı! İşte seçimden sonra dolar kuru bu kadar olacak?


Geri Dön