29 / 04 / 2024

Tarım Kredi'de et, süt, tuvalet kağıdı, yoğurt fiyatı dip yaptı! Yetişen hemen sepetine ekleyecek!

Tarım Kredi'de et, süt, tuvalet kağıdı, yoğurt fiyatı dip yaptı! Yetişen hemen sepetine ekleyecek!

Tarım Kredi Kooperatifleri indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, Tarım Kredi'de bu hafta neler indirime girdi? İşte güncel aktüel ürünler kataloğu...



Tarım Kredi Kooperatif Market 20-31 Temmuz tarihlerine özel yeni indirimli aktüel ürünler listesini resmi sitesinden duyurdu. Temmuz ayına özel yeni indirimleri kaçırmak istemeyen ve ucuz yolla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar Tarım Kredi indirimlerini merak ediyor.

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kar amaçlı kurulmadığını belirterek indirim talimatı verdiği Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, yeni indirimlerini duyurdu. Et, süt,  yoğurt, tuvalet kağıdı ve yağ gibi pek çok temel ihtiyaç ürününe temmuz ayına özel indirimler yapıldı. İşte Tarım Kredi 2023 temmuz ayı güncel indirimli ürünler listesi.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde temmuz ayı güncel indirimli ürünler listesi açıklandı. 20-31 Temmuz tarihleri arasında yağ, süt, tuvalet kağıdı ve et gibi temel ihtiyaç ürünlerinde birçok indirim yer alıyor.

İşte güncel indirimli ürünler kataloğu;


Geri Dön