06 / 05 / 2024

Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan açıkladı!

Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, toplamda 116 milyon 520 bin 334 Türk lirası tarımsal destek ödemelerinin yatacağı tarihle ilgili açıklama yaptı. Bakan Kirişçi, Twitter’dan yaptığı paylaşımla, ‘’Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak?’’ sorusunu yanıtlamış oldu.



Baklagiller, hububat ve dane mısır desteği kapsamında 63 milyon 146 bin 94 Türk lirası ödeneceği bilgisini paylaşan Bakan Kirişci, hayvan hastalıkları tazminatı desteği kapsamında 20 milyon 952 bin 504 Türk lirası, alan bazlı verim kaybı desteği kapsamında 22 milyon 47 bin 669 Türk lirası ve kırsal kalkınma desteği kapsamında da 10 milyon 374 bin 67 Türk lirası ödeme yapılacağını açıkladı.

Bakan Kirişçi, ödemelerin çiftçilere ve üreticilere hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan açıkladı!

Çiftçilerin yüzünü güldürecek model! Yeni destek geliyor: 'Mazot gübrenin yarısı karşılansın' talebi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön