02 / 05 / 2024

Tasarruf etmek için ideal kombi ayarı kaç derece olmalı?

Tasarruf etmek için ideal kombi ayarı kaç derece olmalı?

Havaların soğumasıyla birlikte evlerde kombiler de yavaş yavaş yanmaya başladı. Peki doğalgazdan tasarruf edebilmek için neler yapılmalı? İşte detaylar..



Sonbaharı bitirip kış günlerini karşılamaya hazırladığımız şu günlerde soğuk giderek etkisini daha da fazla hissettirmeye başladı. Kombiler de yavaş yavaş yakılmaya başlandı. Peki hem faturadan tasarruf etmek hem de ideal sıcaklıkla ısınmak için kombi derecesi kaç olmalı? İşte önemli ayrıntılar...

Kombi petek sıcaklığı kaç derece olmalı sorusunun çok fazla merak edilme nedenlerinin başında elbette enerji tasarrufu geliyor. Kombi kullanıcıları, kombiyi ideal ısı değerinde yakmak ve böylece doğalgaz tasarrufu sağlayarak daha düşük faturalar ödemek istiyor. Fakat kombi kullanımında tasarruflu bir sonuç elde edebilmek için pek çok şeye dikkat etmek gerekiyor. Soğuk ve sıcak havalarda kombinin derecesini değiştirmek mi doğru yoksa hep aynı derecede kullanmak mı? İdeal kombi ayarı kaç derece?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön