09 / 05 / 2024

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...



KARAVAN İLANLARI ARTTI 

sahibindencom'un verilerine bakıldığında, geçen ay verilen satılık motokaravan ilanları 2021'e göre yüzde 68 artış gösterdi. Motorlu taşıtlarla kolayca bağlantı kurarak, her yere birlikte götürülebilen çekme karavanlara ilgi de yoğun şekilde artarken, Afyon, Bursa ve İstanbul en çok karavan ilanı verilen iller olarak dikkat çekti. 

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı! 

ÖZGÜR TATİL, DAHA ÇOK ROTA

Diledikleri yerde ve diledikleri zamanda tatil yapmak isteyen vatandaşların tercihi olan motokaravan ve çekme karavanlar, tatil severlere pek çok farklı imkan sağlıyor. Karavanlar, doğada zaman geçirmek isteyen ve özgür bir tatil anlayışına sahip olan tüketiciler için, seyahatlerinde gidilecek ve gezilecek rotayı diledikleri gibi oluşturmalarına hatta değiştirebilmelerine imkan sunuyor.  Her gün yeni bir manzaraya uyanabilme ayrıcalığına ek olarak, daha az tüketimde bulunarak sade ve huzurlu bir yolculuk yaşatıyor. 

Tatilini doğayla baş başa geçirmek isteyen pek çok vatandaş karavanlara yönelirken, aravan yaşamının olmazsa olmazı kamp ekipmanlarına da talep yoğunlaştı. Geçen ay verilen uyku tulumu ilanları geçtiğimiz seneye göre yüzde 91 artış gösterdi. Geçen senenin Mayıs'ıyla karşılaştırıldığında, hem pratik hem de kamp deneyimini doyasıya yaşamaya olanak tanıyan ekipmanlardan Tabure, Sandalye - Masa kategorisinde verilen ilanlarda yüzde 27, yön bulma malzemeleri için verilen ilanlarda yüzde 24 artış gerçekleşti. 

Hem karavan hem ticari: Citroen Jumper! Haziran fırsatlarını sakın kaçırmayın! İşte 19 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tatilin en hesaplı yolu: LMC Sassino 460E Karavan! LMC karavan fiyatları ne kadar? 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Karavancılara kötü haber! Karavancılara para cezası geliyor!


Geri Dön