30 / 04 / 2024

Tchibo’da 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo masrafı kalkıyor!

Tchibo’da 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo masrafı kalkıyor!

Her hafta değişen temalarıyla özgün bir perakendecilik sunan Tchibo’da; Tchibo.com.tr müşterilerine özel 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo masrafını ortadan kaldıran kampanya başlatılıyor...



Her Çarşamba günü tüm Tchibo mağazalarında 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında ve Tchibo.com.tr’de hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, internete erişimi olan her yerde alışveriş kolaylığı sunan Tchibo.com.tr üyelerine ücretsiz kargo fırsatı sunuyor. 24 Temmuz itibariyle 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretinin ödenmeyeceği sanal mağaza Tchibo.com.tr’de haftalık tema ürünlerinin yanı sıra; her damak tadına hitap eden kahve çeşitleri ve fırsat ürünlerinden de yararlanmak mümkün.



Tchibo Hakkında 

Dünyanın lider kahve üreticilerinden Tchibo, 1949 yılından beri 60 ülkede 1300 mağazası ve 120.000 satış noktasıyla tüketicilerine hizmet vermektedir. Kahve üretiminin yanı sıra tüm satış noktalarında her hafta değişen ürün yelpazesi ile kendine özgü perakendecilik anlayışı geliştirmiştir. Tchibo mağazalarında, kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahve, alışveriş yorgunluğunu nefis kahve ve atıştırmalıkları tadarak atmak isteyenler için Kahve Barı ve her hafta değişen tema ürünlerinin bulunduğu kısım olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. 2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, ülkemizde 11 ilde 51 mağazası ve www.tchibo.com.tr online satış noktası ile tüketicileriyle buluşmaktadır.




Geri Dön