Kent Haberleri

TEB de gaza bastı. TEB müşterileri şimdi baksın

Türkiye Ekonomi Bankası da kredi konusunda gaza bastı. TEB'den kredi ödemeleri hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Neredeyse her gün bir bankadan krediler konusunda açıklama geliyor

Bankalar krediler konusunda elleri bol davranmaya devam ediyor.Neredeyse her gün bir bankadan krediler konusunda açıklama geliyor. O bankalardan biri de TEB oldu. İşte TEB'in krediler konusunda yaptığı açıklamanın detayları...

 

TEB resmi internet adresi üzerinden 36 aya varan uzun vade imkanı ile 50 bin TL’lik ihtiyaç kredisi ürünü paylaşıldı. Kredi haberi: “İhtiyaç kredisi, eğitim, tatil, yol, giyim, seyahat gibi bireysel harcamalarınız veya hizmet alımlarınız için gerekli nakit ihtiyaçlarınızı karşılayarak geri ödemelerinizi uzun vadede yapabileceğiniz bir finansman aracıdır” ifadeleriyle duyuruldu.

Müşterinin bütçesine uygun taksitler ile ödeme planı oluşturularak sunulan bu kredi, 36 aya varan uzun vade imkanı da sağlanıyor. 50 bin TL’ye kadar olan kredi tutarlarında maksimum 36 ay vade, 50.001 TL ile 100 bin TL arasındaki kredi tutarlarında 24 ay, 100 bin TL üzerindeki kredi tutarlarında da 12 ay olarak belirtilmiştir. Cep telefonu alımlarında yasal vadenin 12 bin TL’ye kadar 12 ay vade, 12 bin TL üzerindeki tutarlar için 3 ay, tablet alımlarında da 6 ay, bilgisayar alımlarında da 12 ay sınırlama bulunuyor.

TEB ihtiyaç kredisi ürünü 3 ila 36 ay arası vadeler ile kullanılabilir ve ayrıca 3 ay erteleme özelliğine de sahiptir. Faiz ve vade oranlarının müşteri özelinde Findesk notuna göre değişiklik gösterebileceği açıklanmıştır. TEB müşterisi olan kişilerin CEPTETEB internet şubesinden, mobil uygulama üzerinden ya da teb.com.tr adresinden kolay bir şekilde başvuru yapabileceği ve kredinin onaylanması halinde de hemen kullanabilecekleri belirtilmiştir.

TEB müşterisi olmayan kişilerin de teb.com.tr adresi üzerinden kolay bir şekilde başvuru yapabileceği, başvuru onaylanan kişilerin en yakın TEB şubesine giderek gerekli evrakları imzaladıktan sonra kredinizi kullanabileceğini belirtilmiştir. TEB onaylanan kredinin kullanımına son kararı verme, faiz oranını değiştirme, kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir.