05 / 05 / 2024

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?



TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

İŞTE KAMPANYANIN DETAYLARI

Net yüzde 10 indirimli uçak bileti fırsatı için;

Gerçekleştirilen kampanya kapsamında CEPTETEB Süper Uçak Bileti kategorisinde hizmet sunan turna.com iş ortağı harcamalarında sepet tutarında net  yüzde 10 indirim sağlanır.

Platform içerisindeki arama sonucunda listelenen bilet fiyatları yüzd 10 indirimli fiyatlardır.

Kampanya indirim oranı, 2.000 TL’ye kadar olan sepet tutarı için yüzde 10’dur. Sepet tutarının 2.000 TL ve üzeri olması durumunda maksimum 200 TL indirim kazanılabilir.

Kampanya, yurt içi ve yurt dışı tüm uçak biletlerinde geçerlidir. Tek yön veya gidiş-dönüş uçak biletlerinde toplam bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır.

İptal veya iade yapılan durumlarında ödenen tutar esas alınır.

Alınan biletlerin iptal edilmesi istendiğinde, havayolunun verdiği iade tutarı indirim tutarından az veya eşit ise müşteriye iade yapılmayacaktır.

Alınan biletlerde değişiklik yapılması istendiğinde, ikinci bir indirim uygulanmayacak, havayolunun değişiklik ücreti ve değişiklik hizmet bedeli müşteriden tahsil edilecektir.

Net yüzde 10 indirimli otel rezervasyonu fırsatı için;

Kampanya kapsamında CEPTETEB Süper platformu içerisinde bulunan Otel Rezervasyonu kategorisinde hizmet sunan Otelz.com iş ortağı rezervasyon ve harcamalarında sepet tutarında yüzde 10 indirim uygulanır.

Kampanya, online ödemeli tüm otel rezervasyonlarını kapsar.

Yüzde 10 indirim, arama sonucu sonrasında tercih edilen konaklama için Rezervasyon Yap butonu ile ilerlendikten sonra toplam fiyat üzerinden online ödemeye özel uygulanacaktır.  Diğer ödeme avantajlarında CEPTETEB İndirimi geçerlidir.

Rezervasyon veya ödeme yapılan konaklamada iptal veya değişiklik talep edilmesi istendiğinde, konaklama rezervasyon koşullarında otelin belirttiği koşullar geçerlidir.

Yüzde 15 indirimli günlük araç kiralama fırsatı için;

Kampanya kapsamında CEPTETEB Süper platformu içerisinde bulunan Araç Kiralama kategorisinde hizmet sunan Yolcu360.com iş ortağı rezervasyon ve harcamalarında CEPTETEB Süper kullanıcılarına özel yüzde 15 indirim uygulanır.

Kampanya, 1-29 gün arası yurt dışı ve yurt içi günlük araç kiralamalarında geçerlidir. Bu nedenle aylık ve uzun dönem kiralamaları içermemektedir.

Kampanya TEB ve CEPTETEB markalı tüm banka kartları ve kredi kartları ile yapılan harcamalarda geçerlidir.

Kampanya fiyatları, günlük net araç kiralama fiyatları üzerinden indirimli olarak hesaplanır.

Kampanya dahilinde rezervasyon yapılan aracın tesliminde, ilgili firmanın kullanım koşulları geçerli olup, kiralayan kişi bu koşulları sağlamalıdır.

Bahsedilen araç modelleri; ilgili grubun örneği olarak kabul edilmekte olup kiralama anında ilgili araç grubundan başka muadil bir araç ile hizmet verilebilir.

Araç gruplarına göre kiralama işlemleri minimum 21 yaş en az 1 yıllık ehliyet gerektirmektedir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.teb.com.tr/

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön