10 / 05 / 2024

TECNO, yeni ürünlerini tanıttı! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

TECNO, yeni ürünlerini tanıttı! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

TECNO, yeni lansmanını popüler metaverse ekosistemi Decentraland'da başlattı. Duyuruda CAMON 19 ve CAMON 19 Pro akıllı telefonlar ve Megabook T1 dizüstü bilgisayar yer aldı.



Karşınızda TECNO CAMON 19 Pro

TECNO tarafından "Gece Portre Uzmanı" olarak tanıtılan CAMON 19 Pro, 64 MP çözünürlüğe sahip ana arka kameraya sahiptir. Bu kamerayı rakiplerinden ayıran bir özellik var. Bu özellik plastik yerine kristal lenslerin kullanılmasıdır. Böylece cep telefonunun ışık geçirgenliği plastik lense göre %208 daha fazla oluyor bu da özellikle gece çekimlerinde fark yaratıyor. Bu ana kameraya, portre odaklı 50 MP'lik ikinci bir kamera eşlik ediyor. TECNO CAMON 19 Pro, video kaydında bile iyi sonuçlar elde etmek için HDR, OIS ve EIS teknolojisini kullanır. Akıllı telefonun ekranında yer alan 32 MP özçekim kamerası, Quad Pixel Combo özelliği sayesinde düşük ışıkta bile mükemmel sonuçlar vadediyor.

FHD+ çözünürlüğe sahip 6,8 inç ekranıyla CAMON 19 Pro, diğer teknik detaylarında da fark yaratıyor. 5 GB sanal RAM'i destekleyen CAMON 19 Pro'nun 5.000 mAh pili, 33 watt hızlı şarjı destekler.

TECNO CAMON 19 Pro fiyatı:

TECNO tarafından yapılan açıklamalara göre şirketin yeni telefonu, ülkemizde 8.999 TL karşılığında satın alınabilecek.

Daha düşük bütçeli tüketicilere maksimum performans: TECNO CAMON 19

TECNO CAMON 19 Pro'nun küçük kardeşi CAMON 19 da fena değil. CAMON 19 Pro'nun 64 MP kamera sistemini bu telefonun kristal lensi ile görüyoruz... bu arada; 64 MP kameralı bir akıllı telefonda ilk kez TECNO bir kristal lens seçti.

Gücünü MediaTek Helio G85 işlemciden alan ve bu performansını 6 GB RAM ile destekleyen CAMON 19, 6.8 inçlik ekranıyla tüketicilerin ihtiyacı olan her şeyi sunabilecek gibi görünüyor. Bu kez 5.000 mAh pil ve 18W hızlı şarj desteğiyle gelen CAMON 19, abisinden daha ucuza fiyatlandırılacak deniyor.

TECNO CAMON 19 fiyatı:

TECNO, CAMON 19'un fiyatını açıklamadı.

Karşınızda TECNO Megabook T1

TECNO'nun Decentraland lansmanında duyurduğu bir diğer ürün ise Megabook T1 adlı bir dizüstü bilgisayar. Yalnızca 14,8 mm kalınlığı ve 1,48 kg ağırlığıyla dizüstü bilgisayar maksimum hareket kabiliyeti sunar. Yedi renk seçeneği bulunan bu dizüstü bilgisayar, 15,6 inç FHD ekranıyla günlük kullanım için mükemmeldir. 16 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar depolama alanı sunan bu dizüstü bilgisayar, Intel'in Core i3 veya Core i5 işlemcileriyle birlikte sunulur.

TECNO Megabook T1'in en belirgin özelliği 70 Wh pil kapasitesi, hızlı şarj desteği ile 17,5 saate kadar dayanabilen pil, uzun yolculuklar ve iş için ideal

TECNO Megabook T1 fiyatı:

TECNO, yeni dizüstü bilgisayarının fiyatını şu an için açıklamadı.

TECNO'nun Decentraland ekosistemindeki sanal mağazası "TECNO Club"a buradan ulaşabilirsiniz.

İş Bankası`ndan yeni kampanya! 20 Ocak 2023`e kadar sürecek!
BTC.com'a dev saldırı! 3 milyon dolarlık hasar!
Döviz mevduatları 3 senenin en dibinde!

Geri Dön