29 / 04 / 2024

Tefal Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da satışta! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da satışta! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal UW4835 Extent Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, emiş gücü yüksek motor teknolojisi ve 2,5L kapasiteye sahip toz haznesi ile zeminlerde etkili temizlik performansı ortaya koyuyor. 



Tefal Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla Hepsi Burada da satışta! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi
Elektrikli süpürge ev temizliği için en ideal temizlik ürünüdür. Yüksek emiş gücü, geniş toz haznesi ve bir çok alanda kullanılabilen aparatları sayesinde gözle görülen bir temizlik performansı ortaya koyar.Tefal Extent Power Torbasız Elektrikli Süpürge ev hanımlarının ihtiyacına göre cevap verdiği için çokça tercih edilen bir üründür.

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

  • Güçlü performansı ve etkileyici toz kapasitesini kompakt bir tasarıma sığdıran Tefal Extent Power Torbasız Elektrikli Süpürge, her türlü ev ortamı için kullanışlı bir üründür.
  • 2,5 L toz haznesi kapasitesi, uzun süre boşaltılmaya ihtiyaç duymaksızın daha kolay bir temizlik deneyimi sağlar. Kompakt tasarımı sayesinde en küçük dolaplarla bile mükemmel uyum sağlayarak her yerde muhafaza edilebilir. 
  • Tefal Extent Power maksimum kullanım rahatlığı için tasarlanmıştır ve kolay boşaltılabilen mükemmel bir toz haznesinesiyle temizlik işlevini gerçekleştirir.Olağanüstü filtreleme sistemi ve derin temizlik performansı için gelişmiş Siklonik teknolojisi sayesinde eviniz uzun süre temiz kalır. 
  • Bütün bunlar, EffiTech Motor teknolojisinin ve yüksek verimli emiş başlığının güçlü kombinasyonu ile her gün etkili sonuçlar ortaya koyar.Tefal Extent Power Torbasız Elektrikli Süpürge daha kolay günlük temizlik deneyimi için ergonomik tasarımla etkileyici bir teknolojiye sahiptir.
  • Motor sisteminin en son teknolojisi EffiTech motoru ,Tefal Extent Power Torbasız Elektrikli Süpürgenin, gün geçtikçe daha da güveneceğiniz derinlemesine temizleme performansı gösterme garantisini sunar.
  • Tefal UW4835 Extent Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 6,2 metre uzunluğunda kablo ve 8,8 metreye varan kullanım yarıçapı ile konforlu bir kullanım deneyimi sunar. 

Peki elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler, indirimli fiyatı nedir? 
 


Geri Dön