19 / 07 / 2024

Tek başvuru ile bakanlıktan geri ödemesiz 100 bin TL! Elinizi çabuk turun başvuru süresi doluyor!

Tek başvuru ile bakanlıktan geri ödemesiz 100 bin TL! Elinizi çabuk turun başvuru süresi doluyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşların içine su serpecek açıklamayı yaptı. İşte detaylar!




Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca başlatılmış olan kampanya çerçevesinde 100 bin TL destek kredisi verilecektir.

100 BİN TL KREDİ DESTEĞİ MÜJDESİ GELDİ!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen haberler ışığında, nakit ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi hanelere 100 bin TL kredi desteğinde bulunulacak. 100 bin TL ödemeler betonarme ev yapımı, ev bakımı ve prefabrik ev yapımı, gibi ihtiyaçlar için kullanılacaktır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın verilecek 100 bin TL ödemeler için 5 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapılması isteniyordu.

Nakite ihtiyacı olan dar gelirli kişiler, evlerinin bakımı için destek talebinde bulunulur ise 20 bin TL ve 100 bin TL arasında geri ödemesiz bir şekilde destekten yararlanılacaktır. Prefabrik ev yapımı için 200 bin TL'ye kadar, betonarme ev yapımı için 300 bin TL'ye kadar ödemede bulunulacaktır. Ödemeler il veya ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yaparak bu ödemeden faydalanabilirler. Gerekli belgeler kurum tarafından verilecektir.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DUYURDU!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vasıtası ile gereksinim sahibi ve dar bütçeli kişilere katkı ödemesi verilmeye devam ediliyor. Yapılan destek ödemelerine dair detaylı açıklamalar bakanlık aracılığı ile duyurulacaktır.

BAKANLIK YENİ DESTEK ÖDEMESİNİ AÇIKLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile 18 yaşını geçmiş olan milyonlarca vatandaşa müjdeli haber geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamalara göre 18 yaş ile 55 yaş arasında bulunan kişilere katkı ödemesinde bulunulacaktır. Yapılan katkı ödemeleri ile yurttaşların refahının yükseltilmesi bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön