29 / 04 / 2024

Tek şarjla 2 gün dayanan Samsung Galaxy A03 A101'de! 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tek şarjla 2 gün dayanan Samsung Galaxy A03 A101'de! 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler zincir marketleri arasında yer alan A101, Samsung Galaxy A03'ü satışa çıkardı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın. Peki, A101'de Samsung Galaxy A03 fiyatları ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en popüler zincir marketleri arasında yer alan A101, Samsung Galaxy A03'ü satışa çıkardı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın. 

En son teknolojiyi uygun fiyata sunmak üzere tasarlanan Samsung Galaxy A03, güçlü kamerası, yeni 8 çekirdekli işlemcisi ve 5.000 mAh pil kapasitesi ile tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni 8 çekirdekli işlemci, önceki serilere göre genişletilip geliştirildi, kullanıcılara çoklu görev yetenekleri ve minimum gecikme ile hızlı ve sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyor.

Uygun fiyat ve ileri teknoloji: Samsung Galaxy 03! Tek şarjla 2 gün dayanıyor! İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...Galaxy A03, 6,5 inç HD Infinity V ekrana sahip olup, kullanıcıların en sevdikleri videoları ve canlı yayınları büyük ekranda izlemelerine olanak tanıyarak oyun deneyimlerini bir sonraki düzeye taşıyor. Modern tasarım estetiğini kavisli ışık desenleri ve arkadaki yumuşak mat kaplama ile birleştiren cihaz, ekranda gezinmeyi çok kolaylaştıran rahat bir tutuş ve pürüzsüz çizgiler sunuyor. 8MP ana kamera ve 2MP derinlik kamerası en net görüntüleri sağlar.

Galaxy A03'ün 8MP ana kamerası, kullanıcıların değerli anlarını net ve güzel fotoğraflarla ölümsüzleştirmelerini sağlar. 2MP derinlik kamerasının "canlı odak" efekti ile arka plan ve ön plan odağı ayarlanabilir. Çift arka kamera, selfie potansiyeli için harikadır, ancak her zaman daha keskin ayrıntılar ve daha parlak görüntülerle fotoğraflar çekebilirsiniz. Portre modunda en iyi odak deneyimini sunar ve mümkün olan bulanıklık efektini sunar. 2 megapiksel derinlikli kamera, kullanıcıların alan derinliğini çekimden önce ve sonra ayarlamasına da olanak tanır. Daha profesyonel bir görünüm için dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırın.

Galaxy A03'ün 5 megapiksel ön kamerası ve canlı odak efekti, kullanıcıların çarpıcı özçekimler yapmasına ve daha da öne çıkmasına olanak tanır. Güçlü 5.000 mAh pil, tek bir şarjla 2 günden fazla dayanır. 8 çekirdekli işlemci, gücünü GB RAM ile birleştirerek size herhangi bir görevi hızlı ve verimli performansla tamamlama gücü verir.

Galaxy A03 ayrıca 6 GB dahili depolama ve 1 TB'a kadar genişletilebilen microSD kart desteğine sahip olup, kullanıcıların en önemli şeylere odaklanmasını sağlar. Bir UI Core 3.1, donanım ve yazılım, içerik ve özellikleri tüketmenin en kolay ve en hızlı yolunu sağlamak için birlikte çalışır. Uygulamalar arasında sorunsuz geçiş yapmak ve birden çok uygulamadan aynı anda bilgi almak kolaylaşır. Kullanıcı dostu arayüz tasarımı, tek bir ekranda birden fazla görevi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Karanlık Mod özelliği, telefonu gece kullanırken göz yorgunluğunu önler ve pil gücünden tasarruf sağlar.

Peki, A101'de Samsung Galaxy A03 fiyatları ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön