06 / 05 / 2024

Tekfen İnşaat, BP Iraq ile ortak proje yapacak!

Tekfen İnşaat, BP Iraq ile ortak proje yapacak!

Tekfen İnşaat ile BP Iraq N.V. Rumalia Petrol Sahasında Su Ayrıştırma ile Tuz Ayrıştırma Üniteleri montaj işleri için personel ve makina temin etmek üzere sözleşme imzalandı.



Tekfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat'ın yeni projesi hakkında açıklama yaptı.


Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile BP Iraq N.V. arasında Rumalia Petrol Sahasında Su Ayrıştırma ile Tuz Ayrıştırma Üniteleri montaj işleri için personel ve makina temin etmek üzere birim fiyatlı sözleşme imzalandı.


Sözleşme uyarınca işveren idare tarafından verilecek iş emirlerine göre yapılacak işlerin toplam tutarının proje süresi sonunda yaklaşık 99 milyon ABD Dolarına ulaşması bekleniyor. 


Tekfen Holding'in KAP açıklaması;

Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile BP Iraq N.V. arasında Rumalia Petrol Sahasında Su Ayrıştırma & Tuz Ayrıştırma Üniteleri montaj işleri için (Installation Services For Dehydrators and Desalters) personel ve makina temin etmek üzere birim fiyatlı sözleşme imzalanmıştır. Projenin toplam süresi 3 yıl olarak belirlenmiştir. Sözleşme uyarınca işveren idare tarafından verilecek iş emirlerine göre yapılacak işlerin toplam tutarının proje süresi sonunda yaklaşık 99 milyon ABD Dolarına ulaşması beklenmektedir . 



Geri Dön