02 / 05 / 2024

Tekirdağ Hizmet Binası için sözleşme imzalandı!

Tekirdağ Hizmet Binası için sözleşme imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yeraltı otoparkı ve çevresinin düzenlenmesi için imza töreni yapıldı.



İmza töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Kara kaya. Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Atabey Bay töre ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin de hazır bulundu. 


Açık Hava Sineması "Üç Arkadaş" İle Başladı Süleymanpaşa Belediyesi'nin açık hava sinemaları projesi Mutlu Kent Sahil Çay Bahçcsi'nde yönetmenliğini Memduh Ün'ikn yaptığı "Üç Arkadaş" filmi gösterimi ile başladı. 


Başrollerini Muhterem Nur ve Fikret Hakan'ın oynadığı 1958 yapımı siyah-beyaz filmi izlemeye çok sayıda Süleymanpaşalı Mutlu Kent Salıil Çay Bahçesi'ne gelirken doksanlı yıllar ile birlikte tarih olan yazlık sinema keyfini Süleymanpaşa Belediyesi sayesinde tekrar yaşadılar, Türk Sinema tarihinde şimdiye kadar yapılmış cn iyi yedi film içinde yer alan "Üç Arkadaş*" filmi yaklaşık bir buçuk saat sürerken Süleymanpaşa Belediyesi filmi izlemeye gelenlere sandviç ikram elti. Haber Merkezi Tekirdağ; Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı kontrolünde yürütülen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeııi hizmet binasının proje sözleşmesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında imzalandı. 


HİZMET BİNASI "520.000 M1 LİK BİR ALANA KURULACAK 


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yeraltı otoparkı ve çevresinin düzenlenmesi kentsel tasarım proje yarışmasında birincilik ödülü alan projenin idaresini üstlenen firmanın yetkililerinin de hazır bulunduğu toplantıda, projenin Büyükşehir Belediyesi olarak hassasiyetle üzerinde durdukları en önemli projelerden olduğunu belirten Başkan Albayrak, "520.000 m2 lik bir alana kuracağımız hizmet binamız kentimizin kimliğine v« kentsel yaşam kalitesine çok büyük katkı sağlayacaktır. 

Kentimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 



Geri Dön