02 / 05 / 2024

Teknik Yapı 1 yıl öteleme imkanı sunuyor!

Teknik Yapı 1 yıl öteleme imkanı sunuyor!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, başlayan yeni kampanyayla hem oturum hem de yatırım amaçlı daire almak isteyenlerin fiııansal yükünü azaltmayı amaçladıklarını ifade etti.




Teknik Yapı; Evora istanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için üç büyük avantajdan oluşan seçenekler sunuyor. 


Delııxia Dragos projesinde ise yüzde 10 indirim seçeneği olacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, başlayan yeni kampanyayla hem oturum hem de yatırım amaçlı daire almak isteyenlerin fiııansal yükünü azaltmayı amaçladıklarını ifade etti. Kampanyadaki ödeme kolaylıklarına daha geniş bir perspektif kazandırmak için ödeme planının çok rahat olmasına dikkat edildiğine değinen Durbakayım, kolay ödeme şartları çerçevesinde peşinatın daire tesliminde alınacağını, kredi taksitlerinin ise anlaşmaları bankalar çerçevesinde bir yıl sonraya ertelendiğini aktardı. Durbakayım, fiyat avantajı çerçevesinde ise daire fiyatlarında yüzde 10 indirim yapılarak kampanyaya alternatif getirildiğini açıkladı. 

Teknik Yapı'dan yeni yıl hediyesi... 

Evora İstanbul'dan daire almak isteyenler; peşinatı daire teslimine ve kredi taksitlerini ise 1 yıl sonraya öteleyebilecek. Vade avantajı dışında fiyat fırsatı arayanlara ise yüzde 10 indirim olanağı sunulacak. 


 Tuzla'da de 20 bin bireyden oluşan bir şehrin inşaatının sonuna yaklaşıyor. 5.073 bağımsız bölümden oluşan bu şehrin 3.423 dairesi sahiplerini buldu. Teknik Yapı geriye kalan 1.550 dairenin 500'ü için yeni bir kampanya hazırladı. Bir ay sürecek kampanya dahilinde daire almak isteyenler, öncelikle yüzde 25 peşinat yükünden muaf olacaklar. Ayrıca kullanacakları anlaşmalı banka kredilerinin taksitlerini bir yıl sonra ödemeye başlayacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler sözleşme esnasında daire fiyatının yüzde 2'sini ödeyecek. 


Akşam


Geri Dön