01 / 05 / 2024

Tema İstanbul resmen satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin 200 lira!

Tema İstanbul resmen satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin 200 lira!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

İstanbul'un en büyük gayrimenkul geliştirme projesi olan ve İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul resmen satışa çıktı...



Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ve Toki iştiraki ile İstanbul'un en büyük gayrimenkul geliştirme projesi olarak inşa edilen ve vrupa Yakası Halkalı'da yükselen  Tema İstanbul  resmen satışa çıktı. 1 milyon 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Tema İstanbul projesi karma proje olarak yükseliyor. Konut, ofis, otel, alışveriş merkezi ve eğlence alanlarının bulunduğu Tema İstanbul'da ruhsat için Küçükçekmece Belediyesi ile anlaşma imzalandı.


Toplamda 3 bin 500 konuttan oluşan Tema İstanbul'da ilk etapta 1.500 konut satışa sunuldu. Projenin içerisinde 1.500 adet 3 oda 1 salon konut seçeneği ve 600 adet 1 oda 1 salon konut seçeneği bulunuyor. 


İçinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar bir çok konut tipinin bulunduğu Tema İstanbul projesinde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor 196 metrekareye kadar yükseliyor. 


Tema İstanbul fiyatları!


Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Projede konutların metrekaresi 3 bin 200 liradan başlıyor. 4 farklı banka ile ödeme seçenekleri için anlaşılan Tema İstanbul projesinde banka kredili ödeme yapmak için toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor.


Karma proje olarak konumlandırılan Tema İstanbul satış ofisi, projenin bulunduğu alanda yer alıyor.


Satış ofisine randevusuz müşteri alınmayacak olan Tema İstanbul projesinde öncelik başvuru yapanlarda olacak. 


2015 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Tema İstanbul projesinde blokalr arasında su kanalları bulunuyor. Projede ayrıca kat bahçeleri çok fazla mevcut. 


Tema İstanbul iletişim;


Küçükçekmece Tema İstanbul telefon: (212) 970 00 00


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön