01 / 05 / 2024

Temmuz ayı fiyat listesi belli oldu! Citroen 335 bin 500 liraya satıyor; Akıl alır gibi değil

Temmuz ayı fiyat listesi belli oldu! Citroen 335 bin 500 liraya satıyor; Akıl alır gibi değil

Dünyaca ünlü otomobil üreticilerinden biri olan Citroen, Temmuz ayı güncel fiyat listesini yayımladı. Citroen'in yeni fiyatları otomotiv pazarında oldukça dikkat çekti. Marka, 335 bin 500 TL'den satışa çıkardığı ucuz elektrikli modeli Ami oldukça ilgi görüyor. İşte detaylar...



Citroen, Temmuz ayında güncel fiyat listesini açıklayarak otomotiv pazarında büyük ilgi toplamaya devam ediyor. Özellikle Ami modeliyle dikkat çeken Citroen, 335 bin 500 TL'den başlayan fiyatıyla uygun bir elektrikli araç seçeneği sunuyor.

Citroen'in Ami modeli, 2023 Temmuz ayında 335 bin 500 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Ucuz elektrikli otomobil segmentinde rekabetçi bir fiyatla piyasaya çıkan Citroen, diğer otomotiv firmalarına kıyasla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu durum, Ami modelinin büyük talep görmesine ve satışların hızla artmasına neden oluyor.

Ancak Citroen'in Ami modeli dışında diğer otomobil modelleri de otomotiv pazarında yoğun ilgi görüyor. C3, C3 Aircross SUV ve C-Elysee gibi modeller, farklı segmentlerdeki kullanıcılara hitap ediyor ve geniş bir müşteri kitlesine sahip olmayı başarıyor.

Citroen, uygun fiyatlı ve çevre dostu araçlar sunma konusundaki başarısıyla biliniyor. Elektrikli otomobil segmentindeki Ami modeliyle bu başarısını sürdürüyor ve kullanıcılara ekonomik bir seçenek sunuyor. Citroen'in güncel fiyat listesiyle beraber pazardaki rekabetini artırması ve müşterilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunması bekleniyor.

İşte 2023 model Citroen C3, C4, C5, Aircross, Ami ve Berlingo Temmuz ayı fiyat listesi...


Geri Dön