28 / 04 / 2024

Tepe Nautilus Tuluyhan Uğurlu ile Atatürk’ü anacak!

Tepe Nautilus Tuluyhan Uğurlu ile Atatürk’ü anacak!

Tuluyhan Uğurlu’nun gerçekleştireceği “Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri” konseri 10 Kasım 2013, Pazar günü 15.00–16.00 saatleri arasında Tepe Nautilus etkinlik alanında izlenebilecek.




İstanbul’un iki yakasını buluşturan Tepe Nautilus, 10 Kasım’da ünlü besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu ile Atatürk’ü anacak. Tuluyhan Uğurlu’nun gerçekleştireceği “Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri” konseri 10 Kasım 2013, Pazar günü 15.00–16.00 saatleri arasında Tepe Nautilus etkinlik alanında izlenebilecek.  

Atatürk için yazılan en önemli eserler arasında yer alan “Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri” isimli senfonik eser, Atatürk’ün yaşamı, kurtuluş savaşı ve devrimlerini anlatıyor. Barkovizyon gösterileriyle desteklenecek konserde, Tuluyhan Uğurlu "Dolmabahçe'de Hüzünlü Sonbahar", “Sofya'da Dans", "Biz Cumhuriyet'i Çok Sevdik", "Cumhuriyet'in Kızları" ve "Cumhuriyet Trenleri" adlı eserleri Tepe Nautilus ziyaretçileri ile buluşturacak. Tepe Nautilus’ta 29 Ekim’de açılan “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu sergi ise 10 Kasım akşamına kadar devam edecek.  

Kasım ayı boyunca farklı aktivitelere ev sahipliği yapacak Tepe Nautilus ve etkinlik takvimlerine www.tepenautilus.com adresinden de ulaşabilirsiniz. 



Geri Dön