21 / 05 / 2024

 Tesla’dan şok eden haber! Kaybı bir gecede 44 milyar dolar!

 Tesla’dan şok eden haber! Kaybı bir gecede 44 milyar dolar!

 İş adamı Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’da kötü günler yaşanıyor. Şirketin Ekim ayından bu yana zararı milyarca dolar buldu.



Son günlerde Twitter hakkında çıkan olumsuz haberlerle gündeme gelen Elon Musk’ın sahibi olduğu bir diğer şirket olan elektrikli otomobil üreticisi Tesla cephesinde kara günler yaşanıyor.  

Son birkaç hafta boyunca gündemde olan Tesla, her geçen gün para kaybediyor. Şirket için işlerin hiç de yolunda gitmediği yorumları yapılırken, bugün ortaya çıkan raporlara göre, şirketin hisseleri ise 2022 yılının en kötü perfonsını gösteren senetler olmaya doğru adım adım gidiyor.

 Tesla’dan şok eden haber! Kaybı bir gecede 44 milyar dolar!

PİYASA DEĞERİ BİR GECEDE 44 MİLYAR DOLAR DÜŞTÜ

Twitter’da gerçekleştirdiği yeniliklerle ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Elon Musk için popüler sosyal medya platformunu aldıktan sonra hiçbir şey yolunda gitmiyor.

Bu defa kaybettiği paralarla gündeme gelen Musk’ın sahibi olduğu Tesla’nın hisseleri, Ekim ayının başından beri değerinin yarısından fazlasını kaybetmiş durumda. Twitter sahibi ve CEO’su olan Elon Musk’ın bu görevlerinin, zamanının çoğunu aldığı iddialar arasında.


Geri Dön