02 / 05 / 2024

TFF'nin Beylerbeyi'ndeki tesisi 2019'da tamamlanacak!

TFF'nin Beylerbeyi'ndeki tesisi 2019'da tamamlanacak!

İstanbul Anadolu Yakası Beylerbeyi'nde bulunan ve Gençlik ve spor Bakanlığı'na ait tesiste yenileme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor...



İstanbul Anadolu Yakası Beylerbeyi'nde bulunan ve Gençlik ve spor Bakanlığı'na ait olan futbol sahasını bilen bilir, uzun yıllar Türk futboluna hizmet veren ve artık iyice yaşlanan tesis Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kullanılıyordu.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, tesisin içerisinde TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü yönetim binası bulunurken, bir de suni çimden yapılmış ve 50 kişilik izleyici kapasitesi bulunan halı sahası mevcut. Milli ve altyapı takımlarının çeşitli aralıklarla antrenman sahası olarak kullandığı tesisi, halı saha maçları için de müsait zamanlarda kiralanıyor. Kulisimize gelecek olursak... 2017'nin Mayıs ayında binanın yıkılacağı ve yenileneceği haberleri çıkmıştı. O tarihten sonra uzun süre binada hareketlilik yaşanmadı. Geçtiğimiz günlerde yolumuz Beylerbeyi'ne düştü. Tesiste hummalı bir inşaat çalışması gördük. Bina yıkılmış, yenisi neredeyse tamamlanmak üzere. Öğrendiğimize göre, bu tesis yeni yılda yeni yüzüyle tekrar futbola merhaba diyecekmiş. Buradan futbolseverlere duyuralım istedik.

Beylerbeyi'ne dev spor kompleksi geliyor!

 


Geri Dön