29 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi Konutları fiyat!

The İstanbul Veliefendi Konutları fiyat!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefendi Konutları satışları devam ediyor. Projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte The İstanbul Veliefendi Konutları fiyat...



The İstanbul Veliefendi Konutları fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor ama öncesinde projeden bahsedelim. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. 


Zeytinburnu'nda hayata geçirilen  The İstanbul Veliefendi  projesi 486 tane daireden meydana geliyor. Proje YDA Grup ile Kuruluş İnşaat tarafndan hayata geçiriliyor.


İkinci etap satışlarının başladığı The İstanbul Veliefendi projesinde son 110 dairenin satışı devam ediyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzunun yer aldığı The İstanbul Veliefendi'de kuaför, lounge, fitness center, concierge, reception, oda servisi, bellboy, kuru temizleme,  vale parking hizmetleri bulunuyor. 


The İstanbul Veliefendi Konutları fiyat


The İstanbul Veliefendi'deki 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin lira ile 1 milyon 600 bin lira arasında, 4+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin lira ile 1 milyon 800 bin lira arasında farklılık gösteriyor. 


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön