06 / 05 / 2024

The Woo ilk mağazasını Palladium'da açtı

The Woo ilk mağazasını Palladium'da açtı

The WOO'nun ilk mağazası 18 Kasım Çarşamba günü Palladium'da açıldı



Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan The WOO, ilk mağazasını 18 Kasım Çarşamba günü Ataşehir Palladium Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağaza, mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde sergiliyor. Herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için mimar gözüyle dekore edilmiş mekânlar sunan ve müşterileri için ilham verici kurgular yaratan The WOO'yu ziyaret eden herkes keyifle dolaşıyor. 

The WOO'nun ilk mağazasının açılışı ve markanın lansmanı ile ilgili açıklama yapan Genel Müdür Mete Övür, “Farklı tarzlarda çok çeşitli ev dekorasyonu ve ev yaşam ürünlerini aynı mekânda buluşturuyoruz. Başka bir örneğimiz yok. Çünkü biz The WOO'da mimari bilgi ve tecrübemizi ortaya koyuyoruz. Tüketicilerin beklentilerini iyi anlıyoruz ve bu beklentilere uygun ürünlerle cevap veriyoruz. Son iki yılımız The WOO'nun doğuşu için yoğun hazırlıklarla geçti. Kurban Bayramı ve Yılbaşı öncesinde Palladium The WOO mağazamızı açmış olmaktan dolayı mutluyuz. 2010 yılının Şubat ayında da Forum İstanbul'da 1000 metrekare alanda The WOO'nun ikinci mağazasını açmaya hazırlanıyoruz. Ev'de devrim başlıyor, herkes hazır olsun!” dedi.

“Evim için, benim için” felsefesiyle yola çıkan The WOO, ev yaşamının tüm ihtiyaçlarına dair farklı beğeni ve tarzlardaki ürünleri aynı çatı altında sunuyor. Kurucularının mimari bilgi birikimlerine dayanan özenli dokunuşları ile şekillenmiş binlerce ürün, yine aynı profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde tüketici ile buluşuyor. 

Üretimimizin yüzde 70'i yurt dışında, yüzde 30'u Türkiye'de

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren The WOO, herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için mimar gözüyle dekore edilmiş mekânlar sunuyor. Genel Müdür Mete Övür konuşmasında, “Biz üretici değil, ürettiren bir firmayız. Tüm dünyada 100'e yakın atölye ve fabrika ile çalışıyoruz. Ürünlerimizin yüzde 70'ini yurtdışında farklı ülkelerde, yüzde 30'unu Türkiye'de yaptırıyoruz. Her ürün için en özel imalat yerlerini tercih ediyoruz. Amacımız, ev ve ev yaşamına dair çeşitli ürünleri bir noktada tüketici ile buluşturmak. The WOO'yu ziyarete gelen herkes, zamandan kazanç sağlayabileceği gibi, ürünler arasında özgürce gezebilme ve ürünleri keşfedebilme imkânı da kazanacak” dedi. 

The WOO, Palladium AVM'de açıldı

The WOO'nun Türkiye'deki ilk mağazası Ataşehir Palladium Alışveriş Merkezi'nde açıldı

The WOO, ev ve ev yaşamı ile ilgili, mobilyadan aksesuara, aydınlatmadan terliğe binlerce çeşit ürünü, yenilikçi bir anlayış ile Türk tüketicisi ile buluşturdu.

The WOO'nun Türkiye'deki ilk mağazası Ataşehir Palladium Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Mağazanın açılmasına ilişkin, AA muhabirine bilgi veren The WOO Genel Müdürü Mete Övür, mağazanın "Evim içim, benim için" sloganıyla herkese hitap edebilecek, yeni ev kuracaklar, evini yeniden dekore etmek isteyenler veya farklı ürünlerle evine ve ev yaşamına yeni bir renk katmak isteyenler için yepyeni bir marka oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Övür, "Farklı tarzlarda çok çeşitli ev dekorasyonu ve ev yaşam ürünlerini aynı mekanda buluşturuyoruz. Başka bir örneğimiz yok. Çünkü biz tüketicilerin beklentilerine göre, mimari bilgi ve tecrübemizi ortaya koyarak ürünler tasarlıyoruz" dedi.

Evine özen gösteren her insanın bu mağazada kendisine göre bir şeyler bulabileceğini belirten Övür, bu mağazada her ürünün bir konsept içinde mimari tasarımla dekore edildiğini, buraya gelen müşterilerin, ev terliğinden, mobilyasına, banyo havlusundan halıya kadar her ürünü bulabileceklerini anlattı.

Övür, The WOO mağazasında satılmaya başlanan ürünlerin birçoğunun kurdukları bir ekip tarafından tasarlandığını, dünyada bu üretimi en iyi yapabilecek fabrikalarda üretildiğini savunarak, amaçlarının Türkiye'den çıkmış, ama tüm dünyada tanınan global bir ev dekorasyon mağazası yaratmak olduğunu aktardı.

Mağazadaki ürünlerin fiyatlarının her kesimden insana uygun olduğunu ifade eden Övür, "Bu mağazada bir koltuğu 3-4 bin liraya da bulabilirsiniz, 300-500 liraya da" diye konuştu.

Övür, yeni evini kurmak isteyenlerin ya da evinde değişiklik yaratmak isteyenlerin mağazada alacakları her ürünün bir konsept içinde birbirine uygun tasarlandığını, bir banyo perdesinin, yere serilecek paspasla ve diş fırçalıkla aynı üretildiğini bu nedenle insanların burada özgün ürünler bulabileceğini dile getirdi.

Bir diğer The WOO mağazasının 2010 yılının şubat ayında Forum İstanbul'da açılacağını belirten Övür, "Herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için ürünler mağazamızda mimar gözüyle dekore edildi. Hedefimiz ilk 5 yılda dünya çapında 20 mağazaya ulaşmak" şeklinde konuştu.
AA

İlgili haber

The WOO mağazası Palladium'da açılıyor!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

The Woo Türkiye'deki ilk mağazasını açtı

The Woo, ev ve ev yaşamı ile ilgili, mobilyadan aksesuara, aydınlatmadan terliğe binlerce çeşit ürünü, yenilikçi bir anlayış ile Türk tüketicisi ile buluşturdu. The Woo'nun Türkiye'deki ilk mağazası Ataşehir Palladium Alışveriş Merkezi'nde açıldı.
The Woo Genel Müdürü Mete Övür, mağazanın ‘Evim içim, benim için' sloganıyla herkese hitap edebilecek, yeni ev kuracaklar, evini yeniden dekore etmek isteyenler veya farklı ürünlerle evine ve ev yaşamına yeni bir renk katmak isteyenler için yepyeni bir marka oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Bol çeşit sunacak
Evine özen gösteren her insanın bu mağazada kendisine göre bir şeyler bulabileceğini belirten Övür, bu mağazada her ürünün bir konsept içinde mimari tasarımla dekore edildiğini, buraya gelen müşterilerin, ev terliğinden, mobilyasına, banyo havlusundan halıya kadar her ürünü bulabileceklerini anlattı. Mağazadaki ürünlerin fiyatlarının her kesimden insana uygun olduğunu ifade eden Övür, “Bu mağazada bir koltuğu 3-4 bin liraya da bulabilirsiniz, 300-500 liraya da” diye konuştu. Övür, bir diğer The Woo mağazasının 2010 şubatında Forum İstanbul'da açılacağını belirtti.
Radikal


Geri Dön