08 / 05 / 2024

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...



Yine verilen son dakika detaylarına göre, Elbasan Savcılığı, Fatih Özer’in tutuklanmasının yasal olduğunu kaydetti ve bu sebeple Fatih Özer hakkında tutukluluğun sürmesini talep etti.

Söz konusu duruşmada Fatih Özer hakkında alınacak güvenlik önlemleri belirlenecek. Kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu Fatih Özer, 30 Ağustos tarihinde Arnavutluk'ta yakalanmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arnavutluk'taki mahkeme sürecinden sonra Thodex'in kurucusu Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edileceğini duyurmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön