08 / 05 / 2024

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...



Yine konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Arnavutluk İçişleri Bakanı Bledar Çuçi konuyla ilgili olarak yaptığı yaptığı açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığınca Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iadesi işlemlerine başlandı." bilgisini vermişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kripto kullanıcılarının Thodex adlı kripto para borsasındaki hesaplarına erişemediği ve şirket sahibi Fatih Özer'in yurt dışına kaçtığı şeklindeki ihbar üzerine 22 Nisan 2021 tarihinde resmen soruşturma başlatılmıştı.

Daha sonra şirket sahibi şüpheli Faruk Fatih Özer'in 20 Nisan 2021 tarihinde yurt dışına çıktığı açıklanmış ve  Faruk Fatih Özer hakkında, Interpol tarafından 23 Nisan 2021 tarihinde kırmızı bülten çıkarılmıştı.

 

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!

Thodex vurgununda kritik gelişme! Faruk Fatih Özer paraları gönderiyor!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Arnavutluk'ta Thodex soruşturması için operasyon düzenlendi!

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i bulana 50 bin Euro para ödülü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön