05 / 05 / 2024

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.



Peki konu ile ilgili olarak neler yaşanmıştı? İşte Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili yaşanan gelişmeler...

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer 7 Aralık tarihinde kararı temyize götürmüştü

Verilen bilgiye göre, Elbasan Asliye Mahkemesi, 17 Kasım 2022 tarihinde duruşmada, Elbasan Savcılığının "Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine izin verilmesi" yönündeki talebinin kabul edildiğini belirtmişti.  Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ise 7 Aralık 2022 tarihinde bu kararı temyize götürmüştü.

Söz konusu bu karara ilişkin Dıraç Temyiz Mahkemesindeki duruşma, 16, 20 ve 27 Aralık tarihinde görülmüştü.

30 Ağustos tarihinde Arnavutluk'ta yakalanmıştı

Yine verilen detaylara göre, kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, 30 Ağustos tarihinde Arnavutluk'ta yakalanmıştı.

Elbasan Asliye Mahkemesinin, 2 Eylül tarihinde Özer'in tutukluluğunun devamına yönelik verdiği karar da 14 Eylül 2022 tarihinde Özer'in avukatları tarafından temyize götürülmüştü.

Dıraç Temyiz Mahkemesi de 20 Eylül tarihinde Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Özer'in tutukluluğuna yönelik kararı onamıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arnavutluk'taki mahkeme süreçten sonra Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edileceğini duyurmuştu.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön