16 / 09 / 2024

THY 7 farklı branşta personel alımı yapacağını duyurdu!

THY 7 farklı branşta personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Hava Yolları (THY), bu sene 7 farklı branşta personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılacak olan alımlar hakkında detaylı bilgiler nelerdir? 




THY 7 farklı branşta memur alımı yapacağını duyurdu. Buna göre, alımların sürekli ve güncel olarak devam edeceği bilgisi geldi. THY personel alımı ile ilgili olarak kritik uyarıları ve mülakat sürec ne olacak ve nasıl işleyecek?

Türk Hava Yolları (THY), bu sene 7 farklı branşta personel alımı yapacağını kaydetti. mebhocam.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Başvurular, THY'nin resmi web sitesi ve kariyer portalı üzerinden takip edilebilir. Adaylardan genellikle özgeçmiş, diploma, kimlik fotokopisi ve sertifikalar gibi belgeler istenmektedir.

THY MEMUR ALIMI İÇİN ADAYLARA KRİTİK UYARI

Başvuru sürecinde online form doldurulmalı ve belgeler eksiksiz yüklenmeli. Başvuruların ön değerlendirilmesinden sonra adaylar mülakata çağrılacak, burada teknik yeterlilikleri ve şirket kültürüne uyumları değerlendirilecek.

Öte yandan, THY'nin değerlendirme kriterleri arasında uygun eğitim, deneyim ve yabancı dil bilgisi yer alıyor.

THY 7 farklı branşta personel alımı yapacağını duyurdu!

THY PERSONEL ALIMI MÜLAKAT AŞAMASINDA NELERE BAKILACAK?

Mülakat aşamasında iletişim becerileri, problem çözme yetenekleri de göz önünde bulundurulacak. Mülakat sonucunda başarılı adaylara iş teklifi yapılacak. Başvuru sürecinin başarılı olabilmesi için belgelerin eksiksiz hazırlanması ve başvuru tarihine dikkat edilmesi önemli.

Türk Hava Yolları aylık 600 bin TL maaş ile personel alımı yapacak...

İng Bank Eylül 2024 personel alımlarına başladığını duyurdu!

TÜBİTAK 29 personel alımı yapacağını duyurdu!

TCDD personel alımı yapacağını duyurdu! 


Geri Dön