15 / 05 / 2024

THY açıkladı! 296 bin 819 kişiyi tahliye edildi

THY açıkladı! 296 bin 819 kişiyi tahliye edildi

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş merkez üslü yaşanan depremlerin akabinden 6-21 Şubat arası bölgeye yapılan 1646 sefer ile 296 bin 819 kişinin  boşaltıldığı bilgisini verdi. 



Tahliye uçuşlarında ücretsiz biletleme işlemlerinizi mobil uygulamamız ve Web sitemizden yapabilirsiniz. 75 bin kişilik THY ailesi olarak, vatandaşlarımızın her şartta yanında olmaya devam edeceğiz."

Türk Hava Yolları (Turkish Airlines) Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketidir. 1933 yılında kurulan THY, merkezi İstanbul'da bulunmaktadır ve dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biridir.

THY açıkladı! 296 bin 819 kişiyi tahliye edildi

THY, uluslararası ve yurtiçi seferleri sunmakta ve 127 ülkede 300'ün üzerinde noktaya uçuş gerçekleştirmektedir. Ayrıca, Türk Hava Yolları Star Alliance adlı  havayolu ittifakının bir üyesidir ve bu ittifakın diğer havayolu şirketleriyle işbirliği yaparak dünya genelinde daha fazla uçuş seçeneği sunmaktadır.

Türk Hava Yolları, müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet ve yenilikçi uygulamalarıyla öne çıkmaktadır. Ayrıca, THY'nin filosu modern ve güncel teknolojilere sahip uçaklardan oluşmaktadır.

Dünya Bankası açıkladı! Depreme dayanıklı bina maliyeti ne kadar?

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Ekonomistlerin beklentisi faiz indiriminden yana


Geri Dön