28 / 04 / 2024

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler...



Haberturk.com'da yer alan habere göre; THY Emlak Konut kura çekimi gündemdeki yerini koruyor çok merk ediliyor. Başvuru sürecinin tamamlanmasından sonra çekiliş için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir sosyal konut projesi başvuruları geçtiğimiz tarihlerde tamamlandı. Bu naşvuruların yapılması ile gözler THY Emlak Konut projesi kura çekimlerine doğru çevrildi. Proje yer alan 1+1, 2+1, 3+1 daireler kura çekilişi ile satılacak. "THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman, kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?" işte yanıtlar...

THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi zamanı tam belli olmadı. Başvuruların sona ermesinin ardından kura çekilişi tarihinin resmi internet sitesi üzerinden duyurulması beklentiler arasında.

THY EMLAK KONUT PROJESİNDE KURA ÇEKİM ÜCRETİ VAR MI?

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi için kura çekimi ücreti bulunmamaktadır.

BAŞVURULAR İPTAL EDİLEBİLİR Mİ?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura başvuruları Emlak Konut Online İşlemler "Kura İşlemleri" ekranından iptal edilebilir.

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY EMLAK KONUT PROJESİ ÖDEME PLANI NEDİR?

Tüm katılım şartlarını sağlayan başvuru sahibi vatandaşlar, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek. İlk yıl için taksit ödemesi ise şu şekilde: 1+1 daire için 7.500 TL, 2+1 daire için 10.000 TL ve 3+1 daireler için de 15.000 TL olarak bildirildi. Öte yandan projenin Ödemeleri ise Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut'a yapılacak.

EMLAK KONUT BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuru şartları şöyle; kampanyaya İstanbul'da ikamet eden ve ilk kez ev sahibi olacak kişiler başvurabilicek. Toki ve Emlak Konut'ta 1 yıl içerisinde devir yapılan sözleşmesinin bulunmaması gerekiyor. Ayrıca İstanbul'da son 1 yıl içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması da şartlar arasında. Öte yandan projeye toplam konut sayısı üzerinden engelli vatandaşlarımıza yüzde 5, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 5, gençlere yüzde 20 kontenjan ayrılacağı belirtildi. Söz konusu konutların mücbir sebepler, durumlar hariç, 5 sene boyunca satışı yapılamayacaktır.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kura çekim tarihi açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar acil bakın!


Geri Dön