09 / 05 / 2024

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...



YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY PROJESİ 2023

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi "İlk Evim, İlk İşyerim" ve "Yeni Evim" kampanyalarından sonra mega kent İstanbul'da evi olmayanları ev sahibi yapmak için yeni bir kampanya daha başlatılıyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY'nin, İstanbul Havalimanı yakınında ilk evini alacaklar için başlattığı "Yenişehir Evleri Arnavutköy" projesi için başvurular da başladı. Söz konusu kampanyaya yalnızca ilk evini alacaklar müracaat edebilecek ve başvuru için sadece 1000 TL ücret alınacak.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

Başvurular "www.emlakkonut.com.tr" adresinden 2 Haziran 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecek.

Paylaşılan detaylara göre, katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olabilecek.

Söz konusu projeden yararlanmak için mega kent İstanbul'da ikamet, hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı evinin olmaması, son bir sene içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması şartı aranacak ve mücbir sebepler hariç, 5 yıl boyunca satış işlemi gerçekleştirilemeyecek.

Yenişehir Evleri başvuruları için tıklayın

Anne babalara seçim öncesi Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 1.900 TL yardım yapılacak! Bu paraları kaçırmayın!

Bakanlık hesaplara peş peşe 3 bin 500 TL yatırdı! Mayıs 2023 paraları için hemen hesaplarınızı kontrol edin! 

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın! Milli Emlak 5 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!


Geri Dön