03 / 05 / 2024

THY kampanya ne zaman 2022? Uçak biletleri ne zaman indirime girer?

THY kampanya ne zaman 2022? Uçak biletleri ne zaman indirime girer?

THY kampanyası vatandaşların gündeminde yer almaktadır. İşte THY ucuz bilet kampanyasına dair araştırılan detaylar!



THY KAMPANYA NE ZAMAN 2022?

THY ucuz bilet kampanyası pek çok kişi tarafından sabırsızlıkla bekleniyordu. Türk Hava Yolları 4 ile 5 Ekim 2022 tarihleri arasında tüm yurt içi bilet alımlarını 299,99 liradan başlayan fiyatla satma kampanyası hazırladı.

Türk Hava Yolları 4 ile 5 Ekim 2022 tarihinde alınan tüm yurt içi uçuşlarda geçerli erken rezervasyon kampanyası da düzenledi. 6 Şubat ile 9 Nisan 2023 tarihleri arasındaki uçuşlarda biletlerde geçerli olacak. Bu fiyat da 299,99 lira belirlendi.

THY'den yapılan açıklama şöyle: Türkiye Bir Başka Güzel! 4 ile 5 Ekim 2022 tarihlerinde tüm yurt içi uçuşlarda geçerli erken rezervasyon fırsatından yararlanın, 6 Şubat ile 9 Nisan 2023 tarihleri arasında 299,99 TL’den başlayan fiyatlar ve Türk Hava Yolları ile uçabilirsiniz.

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Emekli sigortalı çalışırsa ne olur?

PTT 20 yaş üzerine duyurdu! 40 bin TL nakit olarak verilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön