17 / 05 / 2024

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 499 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 499 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları

Türk Hava Yolları'ndan sevindirici haber geldi. Yolcular, bugün ve yarın alacağı biletlerle 1 Ekim 30 Kasım'da iç hat noktalarına 449 liradan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. 



THY den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 499 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları

Toplam 94 bin 975 koltuğun talep gördüğü kampanyadan yalnızca yurt içi, tek yön, direkt ve ekonomi kabin uçuşlarda faydalanabilecek. 

Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye, "http://www.turkishairlines.com/tr-int/kampanyalar/yurtici-ucak-bileti-kampanyasi/index.html" internet adresinden ulaşılabilir.

Türk Hava Yolları, tatil yapacak ailelere indirimli fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında aile üyeleriyle birlikte yapılacak yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası internet sitesinden duyuruldu. 

TÜRK HAVA YOLLARI AİLE İNDİRİMİ KAMPANYA DETAYI

Türk Hava Yolları'nın yüzde 20 aile indirimi kampanyasıyla ilgili detaylar resmî web sitesinden paylaşıldı. Söz konusu kampanya tüm yurt içi, tek yön veya gidiş-dönüş ekonomi kabin uçuşlarında geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak için son tarih 11 Nisan olarak belirlendi.  11 Nisan'a kadar en az 3 aile üyesine ait bilet alan yolcular 13 Nisan 2023 tarihine kadar Türk Hava Yolları'nın ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanabilecekler. Ancak, U, W, P, V, L ve T sınıfları kampanyaya dahil değil. 

THY'den depremzedeler için iş ilanı! Az önce açıklandı! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

1993 yılı ve sonrası için Türk Hava Yollarından personel alımı! KPSS şartı istenmiyor!


Geri Dön