Ulaşım

THY'den Kıbrıs'a gidecekler için ucuz bilet kampanyası!

Kıbrıs'a seyahat etmeyi düşünen vatandaşlara THY’den müjdeli bir kampanya haberi de gelmiş oldu. Bu kampanya kapsamında biletlerinizi ucuza alabilirsiniz. Kimler bu kampanyadan faydalanabilir? Kampanyaya ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Türk Hava Yolları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gidecek olan vatandaşlar için yeni bir kampanya yaptığını duyurdu. karar.com'da yer alan içeriğe göre; Bu kampanya doğrultusunda Kıbrıs’a gidecek olan vatandaşlar ucuza bilet alma şansı yakalayacaklerı kaydedildi. Kampanyanın bazı detayları ve şartları neler?

KKTC’YE GİDECEKLERE BİLET KAMPANYASI

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen kampanya ile KKTC’ye gidecek olanlar ucuza bilet alma şansını yakalayabilecek. 12-14 Temmuz 2024 tarihleri aralığında alınacak biletler, indirimli olacak. Öte yandan söz konusu bu kampanyandan yararlananlar 1 Kasım 2024 – 15 Ocak 2025 tarihleri arasında yolculuk edebilecek. Bu indirim, Antalya ve İstanbul’dan hareketli uçuşlarda geçerli olacağı kaydedildi.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Kampanya sadece İstanbul ve Antalya için geçerli olurken, söz konusu bu bölgelerden Ercan Uluslararası Havalimanı'na çift yönlü bilet alanları kapsıyor. Biletlerin EcoFly paket vergiler hariç başlangıç fiyatı, 599 Türk Lirası olarak açıklandı.

THY'den yurt içinde ucuz bilet kampanyası!

AJet'ten ucuz bilet kampanyası! Almanya, Azerbaycan, Hollanda için ucuza uçak bileti...

THY'den dev indirim fırsatı! Uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan satılıyor! 

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

THY'den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL'den başlıyor!