07 / 05 / 2024

THY'den öğretmelere ve bursiyerlere ucuz bilet fırsatı

THY'den öğretmelere ve bursiyerlere ucuz bilet fırsatı

THY ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle öğretmenlere ve bursiyerleri yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ucuz bilet fırsatı tanınacak.



Törende konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ise THY'nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak ülkeyi geleceği taşıyacak ve gençleri geleceğe hazırlayacak öğretmenlere hizmet edecek bu protokolü imzalamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Bolat, "Ülkemizin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, bizleri geleceğe taşıyan, gençlerimizi geleceğe hazırlayan, yarınlarımızı şekillendiren öğretmenlerimize hizmet edecek bu protokolü hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında Millî Eğitim Bakanlığına bağlı yurt içindeki resmi okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlere 1 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 tarihleri arasındaki gerçekleştirecekleri yurt içi uçuşlarında, baz ücret üzerinden yüzde 20 indirim (vergiler hariç) sağlayacak. 1416 sayılı Kanun kapsamında yurt dışı öğrenimine gönderilen bursiyerler ile bakmakla yükümlü oldukları eş ve çocuklarına da yurt dışı uçuşlarında, baz ücret üzerinden yüzde 25 indirim (vergiler hariç) ve uçuşlarda biletleme yapılan kişilere 40 kg’ı geçmemek kaydıyla tek parça veya parça başına 23 kg’ı geçmemek kaydıyla 2 parça bagaj hakkı tanınacak

Protokol kapsamında yürürlüğe girecek indirim fırsatından TC. Vatandaşlık Numarası ile Miles&Smiles programı üyeliği üzerinden faydalanılabilecek. Protokolün, 1 Kasım itibarı ile yürürlüğe girmesi planlanıyor.

 

Togg ve THY el sıkıştı! Uçmadan mil kazan!

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

THY uçak biletlerinde indirim! İşte şartlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön