14 / 05 / 2024

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?



KAMPANYA TARİHİ BELLİ OLDU!

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak. 20-25 Mayıs'ta alınacak biletlerle 26-28 Mayıs'ta yurt içinden İstanbul ve Ankara'ya yüzde 40 indirimli seyahat edilebilecek.

GENÇLERE İNDİRİM KAMPANYASI!

Türk Hava Yolları öğrencilere yönelik  uygulayacağı indirim kampanyasını duyurdu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Bilet alacak öğrenciler için yüzde 50 indirim uygulayacak.

Uçuş tarihi olarak ise 1 Haziran 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak. İndirimli fiyatın üzerine vergi ve harçlar da dahil edilecek.

Öğrenci avantajlarından sadece Miles&Smiles üyesi öğrencileri  faydalanabilecek. Üye olmayanların kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle Miles&Smiles üyesi olmaları gerekmekte. Miles&Smiles üyelik numarası “Öğrenci Başvuru Formu” doldurulurken girilmesi gerekiyor.

THY'den indirimli bilet kampanyası! Bu fırsat kolay kolay gelmez

 


Geri Dön