29 / 04 / 2024

Ticari araç alacaklar dikkat! Peugeot Rifter'da temmuz kampanyası başladı! İşte Peugeot Rifter Temmuz fiyat listesi

Ticari araç alacaklar dikkat! Peugeot Rifter'da temmuz kampanyası başladı! İşte Peugeot Rifter Temmuz fiyat listesi

Peugeot, ticari aracı Rifter'da temmuz kampanyası başlattı. Bu kapsamda, Rifter yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa çıkarılacak. İşte detaylar...



Peugeot, ticari aracı Rifter'da temmuz kampanyası başlattı. Bu kapsamda, Rifter yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışa çıkarılacak.

Ticari araba almak isteyenler Peugeot Rifter fiyatlarının ne kadar olduğunu ve özelliklerinin neler olduğunu merak ediyor.

Çevik, sağlam, güçlü ve şık bir görünüm sunan Peugeot Rifter, çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor. Mükemmel ve fonksiyonel bir yapıya sahip Peugeot i-Cockpit® kullanım kolaylığı ve teknolojik yapısı ile kolaylık sunuyor.

 Ticari araç alacaklar dikkat! Peugeot Rifter da temmuz kampanyası başladı! İşte Peugeot Rifter Temmuz fiyat listesi

Alıcısına heyecan uyandıran yeni bir deneyim sunan Rifter, kısa, yükseltilmiş motor kaputu ile artırılmış yerden yüksekliği ile her türlü yol şartlarına uyum sağlayarak güçlü bir araç stili ile satışa çıkarılıyor.

Peugeot Rifter, farklı sürüş deneyimleri yaşatarak bakış açınızı değiştirecek avantajlar sunuyor. Yenilikçi BlueHDi dizel motorlar ve 8ileri tam otomatik EAT8 şanzımanıyla Peugeot Rifter, gerçek sürüş şartlarıyla düşük yakıt tüketimi ile yüksek performansı bir araya getiriyor.

Peki, Peugeot Rifter fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön